Guest Dragi4 #1 Публикувано 25 Февруари, 2008 Честит рожден ден мооой,жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #2 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честито и от мен....най- вече здраве... другото си идва с времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честит и от мен. На здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #4 Отговорено 25 Февруари, 2008 Жорка вече сигурно си се напил но, хайде отново да си жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #5 Отговорено 25 Февруари, 2008 А Ч.Р.Д и от мене! От всичко хубаво по много да ти се намира! наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #6 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честит Рожден Ден, ЖоркаДа си жив и здрав и нека твоите желания са мои пожелания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #7 Отговорено 25 Февруари, 2008 4естито и най ве4в здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 25 Февруари, 2008 честито бат Жоре всичко наи-наи и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 25 Февруари, 2008 Жив и здрав Жоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vmax 0 #10 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честито и от мен да си жив и здрав и да те радва количката която си Започнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 26 Февруари, 2008 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито колега да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #13 Отговорено 26 Февруари, 2008 Жив и здрав Жоре, макар и със закъснение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #14 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито и от мен на патерици!Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #15 Отговорено 26 Февруари, 2008 Благодаря Ви на всички за пожеланията. Да ви се връщат пожеланията тъпкано ПП: Към морската група ще имате възможност тая година да ме печете много и да се виждаме често ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове