MissCaprice 37 #1 Публикувано 25 Февруари, 2008 Честит Рожден ден на колегата M_I_T_A_K_A! Да е жив и здрав, нека винаги да бъде влюбен, обичан и много щастлив! И дано колицата му да го радва още мнооого годинки Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #2 Отговорено 25 Февруари, 2008 (Редактирано) Мерси много Да ти се връща тъпкано от всички пожелания Да са живи и здрави и останалите рожденници Редактирано 25 Февруари, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #3 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честит рожден ден адаш,желая ти мното нови кончета под капака и мн безаварийни километри и така докат не вземеш NSX :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #4 Отговорено 25 Февруари, 2008 О-о-о-о Митаче,жив и здрав да си!Повече пари,здраве и по-лачени Хонди :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #5 Отговорено 25 Февруари, 2008 Митак жив и здравмного успехи :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #6 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честитка и от мен Миккак.Жив и здрав да си от здраве данесе оттървеш.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честито и от мен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #8 Отговорено 25 Февруари, 2008 честит и от мен , много пари , готини коли и жени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #9 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честитка и от мен Митаче !Да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #10 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честит рожден ден и на двамата ( V-tec и той се похвали, че има празник) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #11 Отговорено 25 Февруари, 2008 Мерси момчета И на вас тъпкано да ви се връща от всичките тези пожелания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #12 Отговорено 25 Февруари, 2008 Не го познавам колегата,ама и от мен една честитка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #13 Отговорено 25 Февруари, 2008 честито жив здрав парав и кУрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #14 Отговорено 25 Февруари, 2008 Здраве и пари. Другото ще си го купиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #15 Отговорено 25 Февруари, 2008 На патерици. Чести рожден ден, жив и здрав и ни колите ни жените да те ядосват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #16 Отговорено 25 Февруари, 2008 Ей Митак , да си жив и здрав , от здраве да не се отървеш , господ здраве да ти дава , само здрави коли да караш с яки каки в тях Пожелания и на колегата V-tec , разбрах че и той е виновен . Жив и здрав колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #17 Отговорено 26 Февруари, 2008 Ч.Р.Д Митак жив и здрав ...родени сме на най-яката дата хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #18 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито и от мен макар и със закъснение,ама съм болен и рядко влизах в Форума и сега забелязах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #19 Отговорено 27 Февруари, 2008 Честитка брато и за напред все така да подкрепяш феновете по състезанията, жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #20 Отговорено 27 Февруари, 2008 Ч.Р.Д на патерица Митак,желая ти много здраве и щастие,да караш само яки бегачки и само яки каки да возиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове