KU4E_DUX 2 #1 Публикувано 14 Февруари, 2008 (Редактирано) Колеги искам да запитам тези от вас които имат дизелови хонди какви впечатления имат от тях, какъв мотор , модел и година е колата и разход на горивото .Благодаря предварително Редактирано 14 Февруари, 2008 от KU4E_DUX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 14 Февруари, 2008 Някъде четох, че за 2006 и 2007 Хонда има най-добрия дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The_fastest 0 #3 Отговорено 14 Февруари, 2008 (Редактирано) 104 000 km, Honda Accord 2004g., НИКАКВИ проблеми( освен пръскалките на чистачките - поради некадърност на майстори миячи .Сега вече всичко e OK с любезното съдействие на Bultrako Пловсив !!! ). Действай смело и няма да сбъркаш. Редактирано 14 Февруари, 2008 от The_fastest Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wowfan 0 #4 Отговорено 15 Март, 2009 Добре де ,но от 2004 до 2007 мисля ,че цените са много високи говоря за нещто до 2001 /02 Аз си взех 2.0 TDI 97Двигателя е на Ровър, но за сега съм много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 15 Март, 2009 Мненеията за ровьровия дизел са силно противоречиви, хвалят си ги само собствениците, аз бих го пропуснал, мисля че на 7-ма маторя е исузу, което е доста по -добьр избор ,имаме служебна астра с исузу и двигателля е просто железен , но не е от най-икономичните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дидо 0 #6 Отговорено 2 Април, 2009 Аз имам Civic 7ма генерация 2002 1.7 дизел. Не дава много разход - около 6 смесен - като се има впредвид че карам из София доста. Имах проблем с амортисьорите и тампони на двигател. Инъче много приятно се кара дизелчето особенно извънградско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #7 Отговорено 2 Април, 2009 Някъде четох, че за 2006 и 2007 Хонда има най-добрия дизелв сервиза докараха Хонда Джаз с Л13А1 на 7000км.-не можеш да го разбереш че е дизел-работи като бензин/межу другото-в сервиза беше за тенекеджииски проблеми/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 2 Април, 2009 Някъде четох, че за 2006 и 2007 Хонда има най-добрия дизелв сервиза докараха Хонда Джаз с Л13А1 на 7000км.-не можеш да го разбереш че е дизел-работи като бензин/межу другото-в сервиза беше за тенекеджииски проблеми/ :) Колега само за сведение , че Джазз-а е с бензинови агрегати САМО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxtop 0 #9 Отговорено 3 Април, 2009 1.7 няма нищо общо с Япония както и 2.0 ровар .Има ли средства - новия дизел на хонда : уникален е . Малък разход , надежден и много върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #10 Отговорено 6 Април, 2009 http://news.automedia.bg/read/6640.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inaff 13 #11 Отговорено 6 Април, 2009 1.7 няма нищо общо с ЯпонияТоз пък каза нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #12 Отговорено 7 Април, 2009 (Редактирано) Купих си Civic CTDI 7-ма генерация 2003г. - преди 2 седмици (моторът е на Исузу). Стои много добре на пътя, наистина ускорението е много добро - сравнявам го със 1,6 бензинов Сивик същото купе . Много тих е моторът за дизел. Радиусът на завиване е малък. Зареждам от Лукойл - 5/100 извънградско при 130км/ч - идеално според мен.За смяна на маслото, маслен и горивен филтър + труд ми взеха 110лв. Ангренажен ремък + обтяжна ролка + паразитната ролка + пистов ремък за климатика + въздушен филтър = 210лв (тези цени са с отстъпки от магазин в Пловдив). За работа (за смяна) - 80 лева. Смених и кората под двигателя с нова - ако някой търси кори, в Мотопрофил в Пловдив има за всякакви автомобили - 032/969551 Редактирано 7 Април, 2009 от jorko74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове