Jump to content

Дидо

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Дидо

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 3.06.1983

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Здравейте,Карам Honda Civic 1.7 CTDi 7-ма генерация. Тази седмица ме изненада акумулаторът и не мога да запаля. Ще трябва да си купувам нов и реших да потърся консултация от вас. Колко Ah да си взема и каква марка? Дали да е българкси примерно Искра или нещо друго.Благодаря ви,Дидо
  2. Аз имам Civic 7ма генерация 2002 1.7 дизел. Не дава много разход - около 6 смесен - като се има впредвид че карам из София доста. Имах проблем с амортисьорите и тампони на двигател. Инъче много приятно се кара дизелчето особенно извънградско.
  3. Здравейте,В крайна сметка сложих Monroe газови на MotoExpert за по 180лв. Дано не се прецакат бързо. Разбрах че Kayaba в България са произведени в Китай и има риск да не са качествени а цените по 300лв. Дано не се прецакат бързо
  4. Мерси за подробният отговор!!Би ли ме посъветвал в кой сервиз да ида да ми ги сменят
  5. Колеги,Намерих си газови амортисьори Kayaba от МКомплект 33 ама цената е 290лв бройката. Имат 25 месеца гаранция. Как ви се струва цената? Висока ли е?
  6. Здрасти колега,Ходих при Омбре ама засега ми е намерил само Монро и каза да не ги слагаме по-добре. Гледам че на Руди 96 има Кони ама незнам кои да поръчам. Като им казах че сивика ми 2002 година, те ми казаха че била 6-та генерация. Аз знам че е 7ма та ме притеснява да ги поръчам. Инъче е по 178лв парчето - екстра цена.
  7. Мерси за отговора! Ще ида да прегледат предницата. Мисля че амортисьорите са зле защото като мина през дупки направо удря тампона ли там какво е.
  8. Здрашейте колеги,Имам Honda Civic ctdi 1.7 2002. Предният ми десен амортисьор е омаслил и искам да сменя двата предни. От къде бихте ме посъветвали да си купя? Каква марка, колко струват?Благодаря ви!
  9. Здравейте,Днес се разхождах из Горубляне и си харесах една Honda Civic 1.7 CDTI декември 2002. Искам преди да я закупя, да мина някъде на преглед в сервиз който разбират от хонда и имат подходящи уреди. Какво бихте ми препоръчали? Забелязах много похвали за Омбре Сервиз. Какво можете да ми кажете за официалният сервиз на Хонда в София? Има ли нещо близо до Горубляне да я мина на преглед и да съм спокоен че колата е читава преди да съм я платил?Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...