west bam 107 #1 Публикувано 23 Януари, 2008 Колеги вижте на какво попаднах докато се ровичках из нета направо като ги гледам тези коли направо ми се кьса сьрцето както викаше в НЛО актьора Антон Радичев, поне да им се одаде някакво уважение кьм тях все пак не са случайни марки ето вижте ги тези вече бивши бойци по пьтищата http://ziza.ru/2008/01/23/kak_umirajut_sup...ry_61_foto.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #2 Отговорено 23 Януари, 2008 Наистина покъртителна гледка . Ако се чудех какво да си правя парите, първото нещо, с което щях да се захвана е реставрацията на подобни реликви... но уви . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #3 Отговорено 23 Януари, 2008 Ц ц ц ц ц ц , язък Естественно онова първото - "червеното" е само бледо копие на Феррари, но наистина жалко за Миурата и особенно за Де Лорианът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #4 Отговорено 24 Януари, 2008 До "Библиотеката" имаше едно Мазерати,незнам дали е още там,достойно за тук.Жалко за колите наистина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 24 Януари, 2008 Добри коли при калпави стопани това е според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 24 Януари, 2008 жалко наистина.но както в каря на статията пише''всяко нещо с времето си'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #7 Отговорено 24 Януари, 2008 това е подсъдимо или поне трябва да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #8 Отговорено 11 Февруари, 2008 Това си е история, не знам защо има такова безхаберие. Има много колекционери които биха дали луди пари за такива коли в движение. Дано след време и нашите да не са в подобно положение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondari #9 Отговорено 11 Февруари, 2008 Направо се разчуствах.Колко Миури имаше само... Също и Кунтач..... бе то си ***ло мамата кви хора има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 12 Февруари, 2008 Само дето половината от колите са от откритият съвсем скоро хамбар , който не е бил отварян 40-50 години , бил запечатан , а вътре се предполага , че са се карали крадените коли или нещо такова А за останалите жалко наистина , но като се замисля , колко от вас ще си купят сивик 1-ва , 2-ра или пък 3-та генерация в разпадащо се състояние , да я стегнат , наконтят и така да я поддържат 50 години още , за да може след тези години да покажат една поддържана реликва за Хонда ??? Или пък , сегашните ви сивици ще ги гледате ли докато сте живи или ще ги продадете за да си купите следващия по-нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 12 Февруари, 2008 Колко и да е това са реномирани марки и това отношение кьм тях не е редно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #12 Отговорено 12 Февруари, 2008 .........но като се замисля , колко от вас ще си купят сивик 1-ва , 2-ра или пък 3-та генерация в разпадащо се състояние , да я стегнат , наконтят и така да я поддържат 50 години още .............Тино като гледам сравнението ти е леко нереално. Аз Сивик 1-ва ген. няма да си купя за да реставрирам, нито пък ще я карам 50 години, но виж NSX-a бих :)Този клас автомобили малко е подминал класацията в която попада който и да е Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hooligan_sk 0 #13 Отговорено 13 Февруари, 2008 Чшшшш тва са коли които не са произвеждани масово... Първото купе на порше 911 изоставено, тва вече е грозно, кви миури кви 5 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #14 Отговорено 13 Февруари, 2008 Наистина е грехота да се оставят такива коли на произвола на съдбата.... след като са решили да не си мърдат пръста за тях, да ги продадат на хора, които биха се грижили за тях...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 14 Февруари, 2008 Да и аз сьм на сьщото мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #16 Отговорено 14 Февруари, 2008 това прогнилото порше направо ме хвърли в размисъл тая кола не си я бях представял че може да съществува някъде по света в такова състояние. то няма да е зле и така да я купиш, стига да е здрав мотора. изключително корави са тия мотори .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #17 Отговорено 14 Февруари, 2008 Аз си харесах Ф40.Някои ще ги реставрират, ама някои са си направо FUBAR. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #18 Отговорено 14 Февруари, 2008 Без Мерцедес бих взел всяка от тях...Ама пусти кинти...По добре да ги давам за хондата....Иначе тея са за съд.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #19 Отговорено 15 Февруари, 2008 Приятелю незнам дали само на мен или на всички ,но неможах да видя какво има на линка именно защото ми се включи АНТИВИРУСНАТА ... невярвам да е умишлено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #20 Отговорено 17 Февруари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #21 Отговорено 22 Февруари, 2008 Незнам за вас амам, на мене ми се къса сърцето за F-40-ската.Това са хора без разум да захвърлят така колоците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове