Guest lazef team 13 #41 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Лазар,Лазеф ме кръсти 1 малко бебе което не може да казва "Р" преди години и така си ми и остана,л.к. прави изкючение Приятно ми е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #42 Отговорено 17 Януари, 2008 Мартин се казвам Приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #43 Отговорено 17 Януари, 2008 Калоян Кирилов Приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Saho #44 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Александър Георгиев - Сахо... Дълга история... Много ми е приятно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #45 Отговорено 18 Януари, 2008 Павел съм аз,иначе Павка,Пацо,Пуфи и други еднородни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #46 Отговорено 18 Януари, 2008 Даниел или еДаниел както ме знаят, (които ме знаят) от форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #47 Отговорено 18 Януари, 2008 Янев... Пламен Янев! Хихихи, иначе ми викат Пацо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #48 Отговорено 18 Януари, 2008 Мартин, приятно ми е!Викат ми или MARTYHONDA или MARTOBIKE защото съм болен на 2 теми-HONDA и Велосипеди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #49 Отговорено 18 Януари, 2008 Пуфи и други Пацо. не е истина - ще ви сцепя ааа, пуфи и пацо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #50 Отговорено 18 Януари, 2008 Приятно ми е,аз съм Богомил.А на кратко ми казват Боги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #51 Отговорено 18 Януари, 2008 Станислав лятото на работа ми викаха Станчев - не ми е фамилията това! не е и прякор! какво ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #52 Отговорено 19 Януари, 2008 Повечето тук ме познават като Антон или Тони, но на който не му се харесва - Майната му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #53 Отговорено 19 Януари, 2008 Антон Жеков ( то и в профила си го пише де )Иначе ми викат Тони, Тоньо, Анто и даже един приател ми вика Тон ( пък уж не съм 100+ ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rocko 0 #54 Отговорено 19 Януари, 2008 Аз съм Ростислав,не питайте от къде ,но за всички познати и приятели Роко,надявам се никой няма да ме бърка с оня Кърджалийски перко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #55 Отговорено 19 Януари, 2008 Ъъъъ... аз се казвам... както съм написал в профила си, е такова... Димитър съм... и съм Коев... и те така... Баш ми е драго и на мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #56 Отговорено 19 Януари, 2008 Приятно ми е Александър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #57 Отговорено 21 Януари, 2008 Приятно ми е, Дамян Къв Дамян! Развали всичко, бе Тончо...Аз съм Станислав ама Слави ми викат наще, Стенли малко педалско, Станчо мое да си е селско ама оно ние сите сме от село Аааааа, не е верно туй. Мене мой да ми бикат Станчо, ма па я сум си от граду! Кореняк Ямболия, който живе е от доста време в град от селски тип (дето на всичкото отгоре завършва на уй). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #58 Отговорено 21 Януари, 2008 Милен съм аз,като гледам май няма адаши,но.... ХОНДА мафията расте та утре може да сме повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #59 Отговорено 21 Януари, 2008 Мартин и Деян..............приятно ни е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #60 Отговорено 21 Януари, 2008 Ами аз се казвам Владо, а адаши!!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #61 Отговорено 21 Януари, 2008 Станислава, приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VaSsY 0 #62 Отговорено 21 Януари, 2008 Аз съм Василена за по кратко Васи и на мен ми е приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 15 #63 Отговорено 21 Януари, 2008 Стоил Владимиров приетно мие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #64 Отговорено 21 Януари, 2008 Васко Василев се казвам. За някой съм КУЧЕТО за някой по специални индивиди ШАМПИОНА......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stanislava #65 Отговорено 21 Януари, 2008 Станислава, приятно ми е И очевидно още една Станислава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #66 Отговорено 21 Януари, 2008 Станислава, приятно ми е И очевидно още една Станислава.Ха сега! абе адаши вие празнувате ли имен ден? Мен все ме карат да черпя на Стефанов ден ама аз се дърпам... е подаръци приемам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #67 Отговорено 21 Януари, 2008 е подаръци приемам Даскале ти корупция никога не отказваш особено ако е в течно състояние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #68 Отговорено 21 Януари, 2008 е подаръци приемам Даскале ти корупция никога не отказваш особено ако е в течно състояние Стига спами в темата на човека бе! ай утре ша зема да се домъкна на Екото, че одавна не съм идвал, ша земе да ме изключите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #69 Отговорено 22 Януари, 2008 Станислава, приятно ми е И очевидно още една Станислава.Ха сега! абе адаши вие празнувате ли имен ден? Мен все ме карат да черпя на Стефанов ден ама аз се дърпам... е подаръци приемам Аз, понеже съм кръстена на дядо ми Станко, който едно време е празнувал на Стефанофден,празнувам тогава... иначе и на Св. Сава са ме карали,ама не мерси А пък съм виждала и нещо за април месец, специално за нашето име имен ден Много ми е драго най-накрая да видя толкова много хора с това име на едно място,цял живот го чакам тоя момент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubozaki 0 #70 Отговорено 22 Януари, 2008 казвам се Любозар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #71 Отговорено 22 Януари, 2008 Аз се казвам Минчо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzmeq 19 #72 Отговорено 22 Януари, 2008 А много здраве на всички и от първия (но надявам се не последен) Захари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #73 Отговорено 22 Януари, 2008 Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronika_HONDA 1 #74 Отговорено 23 Януари, 2008 Мисля, че си личи, но за всеки случай - Вероника, приятно мие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #75 Отговорено 23 Януари, 2008 Георги или Жоро както ме знаят всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #76 Отговорено 23 Януари, 2008 Здравейте всички, аз съм Калин, викат ми още Кацко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #77 Отговорено 23 Януари, 2008 Васко Николов-бях полицай,за това ми остана policaja Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nakata #78 Отговорено 24 Януари, 2008 лее до тук изчетох всички и друг адаш не видях Атанас се казвам приятелите ме наричат Наката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amtrak 0 #79 Отговорено 24 Януари, 2008 Привет на всички ! Май и аз си нямам адаш - Петко се казвам и се радвам да се запознаем !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #80 Отговорено 25 Януари, 2008 На мен също ми е приятно по ника ми личи че съм Красимир ама приятелите ми викат Краси за по-кратко други Красото а инче по дедо съм Симеонове отвреме на време на шега Хонда-маняка само се питам защо ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове