beos 0 #1 Публикувано 14 Януари, 2008 :icon_n_king: Един цар на измамата, който беше хванат за да лъже във форумът ни, искаме да предупредим всички колеги, модератори и администратори на авто форуми за този тип! IP адресът му е 213.167.19.51 Беше се регистрирал в Опел форумът ни с 6 акаунта и симулираше поведение на голям бос, занимаваш се с разнороден бизнес и най-вече на коли от Германия! Постоянно демонстрираше, че си е взел нови коли и ги сменяше през седмица .. Жалко, че колега пребърза и изтри темите му, но не са малко :icon_censored: Та за да няма опарени, оглеждайте се за него .. ето и темата в която го изловихме ! http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=37765 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #2 Отговорено 14 Януари, 2008 Пич,ми вие треа да го черпите бира ве,така не се бях смял отдавна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 14 Януари, 2008 Ми то пубреитета си тежка болест! Ама тука явно има странични проблеми и помощни средства! Стигнах до 8-ма страница и е веселба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #4 Отговорено 14 Януари, 2008 Оооххахаххахха,не мога,аз съм на 7-ма и са хиля кат папуняк,ше си събудя бебето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 14 Януари, 2008 абе тоя верно му има нещо. Катастрофи, сватби... Тоя е некой недое**н сценарист пъпчив... мхмх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 14 Януари, 2008 Можем само да благодарим на колегата от Опел форума beos че ни е информирал на време! И да си отваряме очите на 44! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #7 Отговорено 14 Януари, 2008 :) тъкмо мислех да си лягам, ама как да изпусна тва.......... дано не падна от стола докато изчета темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 14 Януари, 2008 Глей ся явно е заразно ама да ти кажа човеко го почнал лекинко не се извхърляй да не се сецнеш Пробвай първо с катера ако мине опитай с другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #9 Отговорено 15 Януари, 2008 Само и само да успокоя колегите ще кажа - наистина имам хонда и скоро не съм я сменял , заклевам се в жена си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #10 Отговорено 15 Януари, 2008 еб..ти пича,11 страници посмъртно не можеш да ме накараш да изчета,нооооооооо тва си е друго нещо :) евала на братчеда с опела дето ни го предостави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest valri #11 Отговорено 15 Януари, 2008 Тез сапунки дето ги въртят по тв пасти да рупат!!Алоо София-Бояна не сте правили бг филм отдавнаЕто ви материал има жена(бременна),коли,измами,катастрофи и т.н ко искате повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #12 Отговорено 15 Януари, 2008 Сценаристите в Холивуд стачкували ... Ама конкуренцията напъвааааа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #13 Отговорено 15 Януари, 2008 уникален е "41 потребител(и) четат тази тема (33 гости и 2 скрити)" - интереса към бестселъра не стихва, има и доста пришълци явно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #14 Отговорено 15 Януари, 2008 Темата е бестселър Аааа, и нямам Мазерати *100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Loz #15 Отговорено 15 Януари, 2008 Кефа е пълен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #16 Отговорено 15 Януари, 2008 ъъъъ и аз съм на подобно дередже като Узунов жена ми е бременна колата ми (тъкмо я купих, когато жена ми я снима) баси живота водим и аз и той........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #17 Отговорено 15 Януари, 2008 Не се смейте ЕЙ.Не им е лесно на колегите от Опел-Форума.Хлапето ги е ползвало като безплатни статисти и мажоретки за продукцията си.Купил съм си билети за 1-ви ред........Ебаси мамата.Такъв смях не ме е гонил много отдавана, на самата прожекция направо незнам как хахахаха......................Ужас. хахахаха............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #18 Отговорено 15 Януари, 2008 Хехе, искам да се абонирам за тоя сериал нема такОв Улигофрен ...всеки си намира майстора рано или късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #19 Отговорено 15 Януари, 2008 ...отдавна не бях посещавал Опел Форума явно се е появил царя на лъжците,щото там не са малко тия които послъгват особенно рацерите им тоя поне се е усетил и сменил марката на автомобила .....ама как раздават там beer.gif и respect.gif ,ще се пропият тия момчета :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #20 Отговорено 15 Януари, 2008 На мен пък този дори не ми е смешен... а какво опасно намерихте в него не знам... като го гледам какви ги пише май единственото опасно е да не 'земе да си посегне. До сега съм познавал двама души от този тип - каквото и да ги попиташ - ще те излъжат, което е тъпо, дори лъжите им са елементарни (и двамата не пращяха от интелект). Всичко, което имам да кажа по случая колеги е, че доверието трябва да се печели, а не да се раздава с пълни шепи, при това трябва да се печели бавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #21 Отговорено 15 Януари, 2008 (Редактирано) Долен мръсен лъжец(има такова предаване)-ДА, но опасен едва ли, освен за него самия, защото ака го хване някой по - кибритлия колега от опел форума ще им е доста болезнена срещата !П.с. Лъжите му са доста плоски, а може би човека по този начин се забавлява! Редактирано 15 Януари, 2008 от IvoSi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #22 Отговорено 15 Януари, 2008 Или му е болестно състояние. митомания - ярко отдалечаване от истината и реалносттаТози ще го застигне шизофренията..... горкия. То верно, че вица гласеше "На BMW-тата са им малки воланите, че да се карат и с белезници......"ама не са чак толкова зашморцани, че да се карат с усмирителна риза и окови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #23 Отговорено 15 Януари, 2008 Смешно ви е, ама ако си купи баща му Хонда... познайте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin #24 Отговорено 15 Януари, 2008 Ей така се става известен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #25 Отговорено 15 Януари, 2008 Тоя ме сцепи честно... че май и си вярва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #26 Отговорено 15 Януари, 2008 пи4а се е изгаврил с колегите от опел. Намерил си е онлаин аудитория която му е вярвала и 4ела с интерес фантазиите му. Дано не се е вмаклнал и в нашия форум 4е ще падне смяхп.п. този пи4 много сапунки гледа и това маи му се е отразило в реалния живот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #27 Отговорено 15 Януари, 2008 Ето до какво водело нямането какво да правиш....тц тц тц. Добре че поне не е завлякъл някого с пари, че тогава вече щеше да стане кървава сапунката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondajapan #28 Отговорено 15 Януари, 2008 абе,то в опел клуба било мноого забавно! ;) къса нерви тоя 6емет!за сефте влизам във форума им,ама маи 6те взема да го посе6тавам по-4есто,4е филма там е ГОЛЯМ! заболя ме корема от смях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #29 Отговорено 16 Януари, 2008 Колеги не се вързвайте, тва е конспирация на ОПЕЛджиите да им стане по известен форума (шегичка ) ... Всичко е разработка на военните ... Иначе тоя (тея) дето е писал темите поне евала му на въображението. И такива глупости да измислиш не е лесно. Незнам дали обърнахте внимание на снимката на LOOSERS-INC. Тея калъфа колко ли кафета са изпили докато измислят всичките глупости... Голям смях ! Сега ме извинете, но ще карам NSX-a на мивка че вчера го свалих от автовоза и някво дете е вътре докато баща му го возел по Нюрбургринг. А и колеги ще взимам на жената кола и се колебая между С2000 или Тайп-Р помогнете с избора :D п.п. Продавам всички коли от мобиле.де. Ако си харесате нещо пишете на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #30 Отговорено 16 Януари, 2008 че кво му е на човека я къв смех падна представятлети си ако в всеки форум има по един такъв образ .че ние ще умрем от смях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #31 Отговорено 16 Януари, 2008 :icon_n_king: Един цар на измамата, който беше хванат за да лъже във форумът ни, искаме да предупредим всички колеги, модератори и администратори на авто форуми за този тип! IP адресът му е 213.167.19.51 Беше се регистрирал в Опел форумът ни с 6 акаунта и симулираше поведение на голям бос, занимаваш се с разнороден бизнес и най-вече на коли от Германия! Постоянно демонстрираше, че си е взел нови коли и ги сменяше през седмица .. Жалко, че колега пребърза и изтри темите му, но не са малко :icon_censored: Та за да няма опарени, оглеждайте се за него .. ето и темата в която го изловихме ! http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=37765 е аз защо не мога да,го отворя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 0 #32 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=37765 е аз защо не мога да,го отворя? Защото има проблеми от няколко дни с базата данни, надяваме се скоро да се оправи проблема, понеже работим в момента по въпроса за ограничаване на мултиакаунтите във форума. Редактирано 16 Януари, 2008 от beos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #33 Отговорено 16 Януари, 2008 http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=37765 е аз защо не мога да,го отворя? Защото има проблеми от няколко дни с базата данни, надяваме се скоро да се оправи проблема, понеже работим в момента по въпроса за ограничаване на мултиакаунтите във форума. OK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #34 Отговорено 18 Януари, 2008 ми тоя е някакъв онанист, дето сънувал за скъпи коли и решил, че по форумите може като в детската градина да разтяга локуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #35 Отговорено 19 Януари, 2008 защо ли е избрал точно форума на опел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #36 Отговорено 19 Януари, 2008 тоя ба*и пи4а хаха, като го сбараха с ИПто и хоп спря да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове