honda killer 0 #1 Публикувано 3 Януари, 2008 Времето е изключително благоприятно за дрифтинг особено когато има къде Мястото засега е пред историческият музей, ако някой се сеща за по - добро място да дава предложения.Ако има желаещи да покажат на какво са способни нека пишат и да се съберем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #2 Отговорено 3 Януари, 2008 Хехе, снощи го изпробвах доста е добре обаче всичко стана на буци и след още ден два ще са ледени и никак няма да е приятно усещането. Но като цяло идеята ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 3 Януари, 2008 И аз го пробвах преди 3 дена, но не ми хареса, некво много сняг има и не можеш да се дрифти като хората... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #4 Отговорено 3 Януари, 2008 (Редактирано) Аз го пробвах тая вечер, условията са идеални..... проблема е че е пренаселено от ентусиасти и много трябва да се внимава! Редактирано 3 Януари, 2008 от honda_huliganka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #5 Отговорено 3 Януари, 2008 (Редактирано) Franklin, вече е доста добре отъпкано, ако отидем в по-късните часове на ноща предполагам, че трафика няма да е толкова засилен. Ако има навити може в събота да се организира нещо... Редактирано 3 Януари, 2008 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #6 Отговорено 4 Януари, 2008 бройте ме!Ама аз таковата... малко ме е шубе, че едва се разбрах със сините чичковци след една ръчна преди малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #7 Отговорено 4 Януари, 2008 Добреееее! Радвам се, че все пак има ентусиасти за групов дрифтинг. Значи направо да си направим уговорка за събота (05.01.08), някъде към 22 - 23 часа. Повечето почиваме в неделя, така че няма да е проблем да поостанем до късно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #8 Отговорено 4 Януари, 2008 Нека който е навит да пише да видим колко човека ще се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #9 Отговорено 4 Януари, 2008 Аз съм за. Франки, Сиса оздравя ли да я водите да врътка дупето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #10 Отговорено 4 Януари, 2008 Относно евентуалната сбирка на дрифт - любителите в събота вечер (05.01.07, 22 - 23ч.), с колегата NIO решихме, че за да е истински challenge, трябва да има и награди за евентуален победител. Още не сме измислили по каква точно схема ще се оценяваме, но приемаме предложения!Измислихме каква да е наградата ... След като се надрифтим на воля, отиваме в някой як клуб и там черпим победителя каквото му душа иска.Пак казвам - отхвърлянето и приемането на тези идеи е добре дошло! Чакам коментари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #11 Отговорено 4 Януари, 2008 Днес или утре през деня от там (историческият музей) ще мине тест пилот да провери дали всъщност е възможно да се състой това мероприятие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #12 Отговорено 4 Януари, 2008 критерий за оценяване - количество аплодисменти и зяпачи с увиснали челюсти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #13 Отговорено 4 Януари, 2008 Ако въобще има зяпачи, накрая ще сме 3-4 коли и след като си направим кефа ще идем в някой клуб и ще се почерпим за добре дигнатия адреналин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 4 Януари, 2008 Бройте ме към семкаджиите с тфа заешко сърце направо не знам какво да се правя,шубе ме е да въртя,а и гумите са ми скапани, ама ще дойда!п.с.... може ли да тръгна с някой от място,което знам къде се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #15 Отговорено 4 Януари, 2008 Айде да се пиша и аз Morridina при мен искаш ли да се возиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #16 Отговорено 4 Януари, 2008 Чакай да се разбереме аз ще си карам колата, но няма да участвам във дрифтинга ако някой носи фотоапарат - наемам се да го пазя,докато се забавлявате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #17 Отговорено 4 Януари, 2008 И аз ще дойда. Само че още незнам дали ще съм действащо лице или зяпач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #18 Отговорено 4 Януари, 2008 п.с.... може ли да тръгна с някой от място,което знам къде се намира Искате ли в 22.00часа едно бързо кафе на еко-то или ОМВ-то на българия за сборен пункт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #19 Отговорено 4 Януари, 2008 Аз апарата го взимам Ми кажете тогава къде да се чакаме вече и кой ще води колоната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #20 Отговорено 4 Януари, 2008 аз съм за! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #21 Отговорено 4 Януари, 2008 Сиса е зле. гасне горката, надявам се да е от бензина, но са съжаление май не е защото като поработи на дигната температура около половин час и спира да гасне... Ако дойдем и ние ще сме зяпачи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #22 Отговорено 4 Януари, 2008 Аз и пасажери приемам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #23 Отговорено 4 Януари, 2008 аз също имам места, който иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #24 Отговорено 4 Януари, 2008 Който има нужда от транспорт да се пише тук.Остава 22ч на ОМВ на България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #25 Отговорено 4 Януари, 2008 (Редактирано) Аз искам само да ми бачка колата, и да ми е натегната ръчната, искам да я дръпна... ;)Тази вечер ли> айде да е на ОМВ на ъгъла на околовръсното където е на Павлово, а? Редактирано 4 Януари, 2008 от Franklin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #26 Отговорено 4 Януари, 2008 утре вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #27 Отговорено 4 Януари, 2008 утре да тая вечер там ще са фауветата, айде да не им пречим /опасни са/ ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #28 Отговорено 4 Януари, 2008 Абе къде е това че нещо немога да включа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #29 Отговорено 4 Януари, 2008 Мястото за дрифт - пред Национален Исторически музей в Бояна , час 22-23.00 /утре 5.01.2008г/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #30 Отговорено 4 Януари, 2008 И при мен има място за возене. От Люлин или по-пътно мога да взема някой:П.С. Поне от към жури няма проблем вече. Сега да видим участниците в challenge-a ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #31 Отговорено 4 Януари, 2008 (Редактирано) Точа ръчната да си доразбия предницата! Уф, стига съм приказвал така, че плаша децата и ги е страх да дърпат ръчните и те Редактирано 4 Януари, 2008 от Big Blonde Wolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #32 Отговорено 4 Януари, 2008 Колеги часът и мястото на срещата са известни ДО утре! Да се надяваме на добра посещаемост и дрифтаемост Лека и пригответе ръчните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #33 Отговорено 4 Януари, 2008 Всичко е ready за утре сменихме заден лагер на главината утре изправяме джантата, че е лошо когато има бордюри по пътя на колата ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #34 Отговорено 4 Януари, 2008 оказа се че аз няма да мога да смогна да стигна до 22ч. до ОМВ-то, но ще дойда направо пред музея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #35 Отговорено 4 Януари, 2008 Хайде бе хора още ли сте там на веселбата ? Искаме снимки на учасниците (и на журито). ДАЙТЕ СНИМКИИИИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #36 Отговорено 4 Януари, 2008 имадай по icq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NIO #37 Отговорено 4 Януари, 2008 Хайде бе хора още ли сте там на веселбата ? Искаме снимки на учасниците (и на журито). ДАЙТЕ СНИМКИИИИКолега става въпрос за утре вечер. Ако някой днес е ходил и е снимал може да сподели и да каже дали става въобще за пързаляне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #38 Отговорено 4 Януари, 2008 @iasho дрифтовете са утре вечер@Big Blonde Wolf ако това е адресирано до мене, нямам icq, но ти имаш лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #39 Отговорено 5 Януари, 2008 (Редактирано) Много се извинявам ама се обърках щото часовника ми вече показва 05.01 . а по-горе в темата беше опомената датата , та за това се получи грешката Редактирано 5 Януари, 2008 от iasho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda killer #40 Отговорено 5 Януари, 2008 Последно кой ще се появи на OMV на бул. България? Питам за да знам колко души да се чакаме там, да не остане някой сърдит после Аз в 22:00 ще съм там с черно - зелената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове