Restless 203 #1 Публикувано 3 Януари, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17513началото.И понеже разделите купува/продава са неподходящи поради наложените ограничения, реших да пусна тук Моля, желаещите да се запишем тук... при достигане на бройката (5) ще направим контакт с "вносителите" и ще помислим как да се съберат парите (предполагам може и хора извън София да са желаещи). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #2 Отговорено 3 Януари, 2008 още един колега пусна подобна тема за момента значи сме 3-ма желаещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #3 Отговорено 7 Януари, 2008 ако някой желаещ не може да пише в този форум нека ми прати на лични. За момента това е мишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 7 Януари, 2008 И аз се обаждам ,за мен са 2 комплекта ...ето 4е бройката е пълна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest B.Angelov #5 Отговорено 9 Януари, 2008 Аз също имам желание да се включа но ако е възможно да кажете какви са условията. Благоддаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #6 Отговорено 10 Януари, 2008 ами условията са поръчка от поне 5 комплекта, придплащане на почти цялата сума.Лошото е че аз още не съм си свършил належащ ремонт на веждите, а дотогава не ми е ясно ще останат ли пари за ксенони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 11 Януари, 2008 Я, дайте малко инфо,за кви кинти става на въпрос?Ксенона и биксенона?Може и аз да се включа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #8 Отговорено 11 Януари, 2008 http://forums.xenonkit.org/index.php?showtopic=910лв печалба за доставчицитеПоследно цените са били 180лв/комплект за последната доставка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #9 Отговорено 11 Януари, 2008 Цената на биксенона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #10 Отговорено 12 Януари, 2008 Цената на биксенона? да, поне lookcho така твърдеше на месечната в София преди 2 седмици Адаша chavdu също се двоуми за Сивика си, прелюдите според светят добре Да забием вторник на седмичната среща да се видим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 13 Януари, 2008 Ако цената на биксенона е 200лв. ще се включа и аз с два комплекта най-вероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #12 Отговорено 14 Януари, 2008 Току що говорих с човека, който е Софийската свръзка.Цени (100% капаро)Н1 35Вт стар баласт 145лвН1 35Вт нов баласт- 160лвН1 50Вт нов баласт- 180лвН4-би нов баласт 200лвН4-би стар баласт ~185лвНов баласт - водел се "дигитален", препоръчва се от производителя, имало някакъв малък бъг с леко премигване при старите баласти, който е отстранен. 15лв отгоре за нов баласт. ... plashta se napred 100% ot stoinosta na pory4kata... i neshtata pristigat direktno pri vas !... minimalno koli4etsvo 5komplekta... do 16 komplekta vlizat bez problemot 16 nagore ili na 2 adresa ... ili se plashtat mitata... nqma srok .. nqma dati ...kazvash mi predvaritelno kakvo iskash ... pravq zaqvkata do kitai.. davash mi pari4kite ... prevejdam gi... do 5 rabotni dni sa pri tebe Предлагам хората от София да направим опит да се видим утре на ежеседмичната клубна сбирка (вижте стикнатата тема в Общи)По принцип срещите са от 20.00 (не ме бийте и на мен ще ми е първа седмична ), аз няма да имам възможност да стоя след 21.На хората проявили интерес ще пратя лично с джиесема ми за връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #13 Отговорено 14 Януари, 2008 ми за хората които не от софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #14 Отговорено 16 Януари, 2008 систематизирам каквото сме се чули с хората:Аз - Н4 биксенон, нови баластиchavdu - същотомишо - същотоdjsprite - HB3/9005 1бр + 1бр Н3policeman - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #15 Отговорено 21 Януари, 2008 policeman - H4 bixenon 4300К нов баласт + Н1 4300К+нов баласт с мишо се разбрахме да се видим в сряда, защото вторника му е неудобен и ако всичко е наред се надявам най-късно петък-събота да отидем при хората поръчващи ксенона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #16 Отговорено 22 Януари, 2008 (Редактирано) Днес взех по Еконт 380лв за ксеноните на policeman djsprite - HB4/9006 35W нов баласт + H3 нов баласт и двете на 6000К, общо 320лв, вероятно утре по обед ще ходя до Еконт. Редактирано 22 Януари, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #17 Отговорено 23 Януари, 2008 320лв от djsprite са у мен, остава с "китайската" свръзка да се свържем и вероятно утре или до края на седмицата с мишо отиваме да поръчаме. Ако до утре някой не се обади/прати пари приемам че това са хората икомплектите, утре сутрин ще подредя още веднъж всички поръчки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #18 Отговорено 23 Януари, 2008 за моя акорд, който е с отделни крушки за къси и дълги биксенон ли трябва да е, за да са всички светлини ксенонови? Предполагам е така, но да не сгреша? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #19 Отговорено 23 Януари, 2008 @МайнатаАко са ти отделни крушките, значи ти трябват отделни ксенонони, т.е. не ти трябва биксенон. С H1 ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #20 Отговорено 23 Януари, 2008 Тони,най- вероятно си като Спрайта,виж неговата поръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #21 Отговорено 23 Януари, 2008 (Редактирано) Тони,най- вероятно си като Спрайта,виж неговата поръчкамммм, djsprite доколкото се чухме ми каза че неговия Акорд е "американски" и дългите са му НВ3/9005, а късите НВ4/9006Н3 го взима за халогените си, които били с такива лампи. Дано не греша. т.е. със сигурност НЕ трябват Н4 биксенон, чиято идея е да имаш къси/дълги с 1 крушка С hondabassmbas се разбрахме утре около обед да каже иска/не иска колко и в петък да сме готови за поръчка Майната някъде по мануалите за твоя акорд трябва да пише с какви крушки е... ич ли не е изгаряла досега Редактирано 23 Януари, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #22 Отговорено 23 Януари, 2008 некви ужасно редки крушки са, една изгоря лани и с голям зор намерих - на едно место ми искаха 86лв за 2 бр,накрая намерих за 14лв/бр в един магазин дето продавача се чудеше от къде се е взела такава......сега ако някой закъса има и двата вида къси/дълги по 15-18лв/бр. във Викиват. Сори че спамя в темата, но може да е полезно за някой колега. А относно ксенона - явно не става за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #23 Отговорено 23 Януари, 2008 некви ужасно редки крушки са, една изгоря лани и с голям зор намерих - на едно место ми искаха 86лв за 2 бр,накрая намерих за 14лв/бр в един магазин дето продавача се чудеше от къде се е взела такава......сега ако някой закъса има и двата вида къси/дълги по 15-18лв/бр. във Викиват. Сори че спамя в темата, но може да е полезно за някой колега. А относно ксенона - явно не става за мен.то че става, става, въпроса е да се сетиш какви са крушките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #24 Отговорено 25 Януари, 2008 Окончателно, колегата от Русе се отказа, поръчката остава:djsprite - HB4/9006 35W нов баласт + H3 нов баласт и двете на 6000Кpoliceman - H4 bixenon нов баласт + Н1 +нов баласт и двете на 4300Кмишо, chavdu, restless - H4 bixenon нов баласт на 4300КУтре по обед(събота) с мишо ще се видим с човека и ще му дадем парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #25 Отговорено 27 Януари, 2008 Видяхме се дадохме парите, според човека пратката се очаква към 7-8 Февруари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #26 Отговорено 30 Януари, 2008 Да, и за мен чуденето остана дали да са 4300K или 6000К и накрая поръчах и от двата вида лампи, пък ще видя кое ще ми хареса повече.Веселин, на когото поръчахме ксеноните си беше сложил някакви 12000K което светеше съвсем синьо, виолетово според него и доста слабо според мен. Но на него така си му харесва явно. Може би отслабването е и в резултат на UV филтър в стъклото на фара.Като пристигнат и ги монтираме, ще споделим впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #27 Отговорено 7 Февруари, 2008 Току-що ми се обадиха от доставчиците - казаха че утре до 17ч вероятно ще ми ги донесат !Ако не окъснеят и всичко е ок- като комплектация и бройкище се опитам да пратя още утре към хората от страната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #28 Отговорено 11 Февруари, 2008 пратих ксеноните към policeman, остава djsprite да се обади да си вземе неговите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #29 Отговорено 11 Февруари, 2008 пратих ксеноните към policeman, остава djsprite да се обади да си вземе неговите Благодаря за което! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #30 Отговорено 12 Февруари, 2008 Мойте вече са монтирани даже , утре снимки ..колегите видяха тази вечер на ЕКО новата физиономия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #31 Отговорено 13 Февруари, 2008 тя и старата беше мнооого готина, хич не си представям новата как е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #32 Отговорено 16 Февруари, 2008 Прелюда е с монтиран ксенон и да споделя ,свети ненормално Още веднъж благодаря на колегата Restless за организацията и покупката на китовете! Препоръчвам на колебаещите се,да рискуват.Покупката на ксенон си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #33 Отговорено 18 Февруари, 2008 Прелюда е с монтиран ксенон и да споделя ,свети ненормално Още веднъж благодаря на колегата Restless за организацията и покупката на китовете! Препоръчвам на колебаещите се,да рискуват.Покупката на ксенон си заслужава. сложи някоя снимка, аз явно следващата събота ще слагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #34 Отговорено 20 Февруари, 2008 Ето и снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #35 Отговорено 20 Февруари, 2008 Кога ще се сформира нова поръчка колеги?Някой слагал ли е на 6-та хетч 4 врати? Става въпрос за H-4. Едни майсторчета които слагат ксенон ми казват, че най неприятната крушка е тази и не ме съветват да слагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #36 Отговорено 20 Февруари, 2008 Проблема бил в това, че при биксенона на Н-4 когато си на къси - добре, но при дълги светлини на същия рефлектор не се получавал добър фокус. Тоест, според мен искат да кажат, че трудно се постига добър фокус и на къси и на дълги. Ако крушката е с електромагнитен плъзгач например, не гарантират добър фокус на дълги след постигнат такъв на къси. Общо взето ако има човек, който е слагал на такава кола да сподели как е. Иначе е субективно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #37 Отговорено 25 Февруари, 2008 Проблема бил в това, че при биксенона на Н-4 когато си на къси - добре, но при дълги светлини на същия рефлектор не се получавал добър фокус. Тоест, според мен искат да кажат, че трудно се постига добър фокус и на къси и на дълги. Ако крушката е с електромагнитен плъзгач например, не гарантират добър фокус на дълги след постигнат такъв на къси. Общо взето ако има човек, който е слагал на такава кола да сподели как е. Иначе е субективно.Мога да кажа че на 5ген няма такъв проблем - а и там сме с биксенонДаже на дълги видимия ефект е по-драстичен - поради по-голямата осветявана площ сигурно, преди пред самата кола се получаваше едно недобре осветено петно(сравнено с пространството на 20-30м напред), докато сега е един доста равномерен плътен светлинен потокС 2 думи- доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #38 Отговорено 25 Февруари, 2008 Звучи много добре това. Ще има ли скоро нова поръчка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #39 Отговорено 25 Февруари, 2008 Звучи много добре това. Ще има ли скоро нова поръчка?ми пуска се тема, събирате пари и поръчвате - координатите на човека ги има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sdm 0 #40 Отговорено 27 Март, 2008 хора разгледайте тук http://www.online-bg.com/default.php?cPath=209 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове