Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 29 Ноември, 2007 каква беше на цвят правилната ,...........някой сеща ли се ?и има ли смисъл от нея при положение че колата работи добре..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #2 Отговорено 29 Ноември, 2007 абе вярно че горивата са ни под всякаква критика,ама ако питаш мен докато работи нещо не го пипай.аз съм точно обратното и все си патя от това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #3 Отговорено 29 Ноември, 2007 Мисля,че има такава тема,провери в търсачката мисля,че ще ти е от помощ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Liverpool4o #4 Отговорено 29 Ноември, 2007 Знам от майстори че не се слага добавка но тва си е мое мнение ти си знаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MUGEN-POWER #5 Отговорено 29 Ноември, 2007 един колега тварди 4е като сложи STP и 100 октана имало ефект. във вървежа на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #6 Отговорено 29 Ноември, 2007 (Редактирано) Аз слагам вече за 3-ти път (без колата да има проблем) - през около 10 000 км.Въобразил съм си, че сваля малко разхода - с около 1 на 100. Редактирано 29 Ноември, 2007 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #7 Отговорено 30 Ноември, 2007 Чел съм, че подобни прочисвтващи добавки спомагали и за премахване на нагара при профилактично използване от време на време, без да се е запушило нищо. Във всички случай няма да ти навреди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 30 Ноември, 2007 И аз преди време бях пробвал , мисля че беше черно STP . Ама то си пише на самата опаковка кое е за инжекцион. Ефект при мен имаше , останах много доволен ..... мисля че е време отново да сипя !!!Иначе това не е добавка за мотора , а за бензина !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #9 Отговорено 30 Ноември, 2007 (Редактирано) Аз също си слагам точно от черната STP профилактично и съм много доволен Марковите добавките за горива на фона на нашите мизерии ,които зареждаме винаги ще имат положителен ефект а не обратното! Няма повод за притеснения освен ако объркаш вида добавка ,което става ако не се чете за какво е.Ако ти се дават пари 100% слагай. Добавка за масло е друго-там се слага САМО ако колата е зле и ще се продава ,иначе твърдо НЕ МисЛя че за в България е препоръчително поне веднъж на 5-10 000км Редактирано 30 Ноември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #10 Отговорено 30 Ноември, 2007 навихте ме момчета утре купувам черната .....резервоара до горе и яко газ да прокара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest samux #11 Отговорено 9 Февруари, 2008 Къде се купува? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #12 Отговорено 9 Февруари, 2008 На повечето бензиностанции ги има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #13 Отговорено 9 Февруари, 2008 Колко пари струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #14 Отговорено 9 Февруари, 2008 тия дет вуждам на бензиностанциите са некакви марки дет нищо общто немат с тая па не искам да рисковам да купувам некаф боклук...За цените, те варират между 10 и 25 лева шишенцето.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #15 Отговорено 12 Февруари, 2008 Тази добавка като я наливам трябва ли да ми е празен резервоара и като я налея задължително ли е да го напълня до горе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #16 Отговорено 12 Февруари, 2008 Ми един приятел я купи за мазда си и вика че личи доста и е много доволен, той специално сипал половин резервоар и едно шише после и вика че колата по добре качвала убороти и вика че преди е имал некви леки придърпваня дет ся ги нема, чвно инжекторите са били здраво мръсни....Аз все забравям да си купа шише.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #17 Отговорено 13 Февруари, 2008 Тази добавка като я наливам трябва ли да ми е празен резервоара и като я налея задължително ли е да го напълня до горе?трябва да се чете, какво пише на опаковката, там е написано точно как се използва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #18 Отговорено 13 Февруари, 2008 И аз съм доволен от черното STP, обикновено сипвам от него като ще карам на дълъг път, двигателя после работи по-гладко, разхода пада малко. Дали от добавката или от добрите грижи за двигателя, но като си сменях свещите загледах буталата през дупките - нямат грам нагар, не е зле като за кошница на 120 000 километра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #19 Отговорено 13 Февруари, 2008 (Редактирано) Подтикнат от темата, взех че сложих ония ден черно STP. Веднага усетих разлика в празния ход (стана по-безшумна и като че ли по-гладко работи).Преди като включа климатика се усещаше за секунда неравномерна работа на празен ход, сега пробвах и като го включа, само малко падат оборотите за секунда и се нормализират без да го усетя като лека вибрация, както беше преди. Абе въобще бензините са ни кофти и колкото и да е, леко запушват инжекторите. Според мен е хубаво да се слага от време на време, освен ако не караш само със 100 октана Редактирано 13 Февруари, 2008 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #20 Отговорено 15 Февруари, 2008 Ами има ли опасност като я налея таз добавка и да запуша нещо. щото кой знае колко буклуци има и като трагнат кум инжекцията и край. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #21 Отговорено 17 Февруари, 2008 хахаха, по този повод със запушването питай демон-а абе сипвай и не се притеснявай. Много интересно, но наистина празния ход става по-плавен, макар че погледнато реално това не е никаква индикация за каквото и да било.само не прекалявайте с добавките... справка пак Демон-а.... абе Ванка, май трябваше да я снимаме твойта кола със желето и как вдига от 1000 до 5000 за 3 секунди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове