ShEfA 70 #1 Публикувано 22 Ноември, 2007 Еее бях забравил как изглеждаше форума честно да си кажа, и като почервеня докато си цъках се стреснах ама после ме налегна носталгия за всичките години Много се радвам, че пак си имаме уникалния вид и дизайн. Аз лично благодаря на Виктор за отделеното време и за грижата над форума. Тези, които се чудят какво чакаше толкова много... ми не се чудете, не става така лесно :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 22 Ноември, 2007 Хич не е лесно и още не е готово, но скоро ще стане съвсем както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 22 Ноември, 2007 Бях почнал и аз да свиквам вече, ама така е много добре. Браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
L&R 0 #4 Отговорено 22 Ноември, 2007 супер е новия вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 22 Ноември, 2007 Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #6 Отговорено 22 Ноември, 2007 Дааааааааааааааааа супер . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 22 Ноември, 2007 Малеееее......върнете си синьото бе, само Левски ! Бъзикче...така малко се бъркам със топиците, поне сложете някъв различен цвят да са иконките...щото тема в която е писано - тъмно червена, гореща тема без писано - тъмно червена, гореща тема със писано - тъмно червена .... Т'ва ми е единствения кусур...иначе супер, мене най-ме кефи барчето от горе със сменящите колици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #8 Отговорено 22 Ноември, 2007 Браво,най-после..и аз бях позабравил но все пак червено и бяло са цветовете на хонда Викторе еваларка бате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
operwall 0 #9 Отговорено 22 Ноември, 2007 Много си е готин този скин Виктор- Евалата добре, че остана само да се преведе това онова.. Само така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #10 Отговорено 23 Ноември, 2007 Мисля, че вече откъм цветове всичко е готово, но ако някой забележи някъде синьо, да сигнализира, моля. Преводът от ингилизки ще се забави малко, но ще го има и него. Скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #11 Отговорено 23 Ноември, 2007 Браво бе, така наистина е по-убаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #12 Отговорено 23 Ноември, 2007 е браво - най-сетне определено си е по-добреако сложите и fast reply направо ще е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #13 Отговорено 23 Ноември, 2007 е браво - най-сетне определено си е по-добреако сложите и fast reply направо ще е суперQuick reply е по принцип, но вече е преведено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #14 Отговорено 23 Ноември, 2007 екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #15 Отговорено 23 Ноември, 2007 Супееер! Днес един колега ми пише- Кво е станало с форума, целият червен? Хахахахах, регистрирал се е докато е бил син и се чуди хахахахаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #16 Отговорено 23 Ноември, 2007 Браво браво , и аз днес се изненадах ...много приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleks 1 #17 Отговорено 23 Ноември, 2007 Да много е яко така Супер е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове