Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

:P след преправяне на планката стана и слагане на друго О-пръстенче ,че това от оригиналния ме разиграва сумати и време :P . Остана само да го захвана някъде с болтове и планка . Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш ли някоя снимка че много ми е интересно как изглежда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чипа е ОК имам Втек(5000-5200об.) , свободния ход е супер и съм добре. За неделя остана да почерпя всички, най-много Калоян за СД-то и Георги за разкарването по цял ден за чипа. Абе тоя бензинов регулатор е много готин, искам и аз такъв. Утре слагам силиконовите кабели на 10,3мм. От къде да си купя свещи със сребро (SILVER)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес Емо ми направи нов чип и утре ще тестваме с терориста на обед.Марто какво става с бензиновия регулатор, сложи ли го вече?Поръчах си силиконови кабели за свещи 10,2мм. да видим как ще е искрата и може да се замисля за иридийеви свещи.

А от къде? И каква цифра са? Може и на лс, плийз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти върши работа само чип :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай, не се доуточних :cool: Питанката ми беше за кабелите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чипа е ОК имам Втек(5000-5200об.) , свободния ход е супер и съм добре. За неделя остана да почерпя всички, най-много Калоян за СД-то и Георги за разкарването по цял ден за чипа. Абе тоя бензинов регулатор е много готин, искам и аз такъв. Утре слагам силиконовите кабели на 10,3мм. От къде да си купя свещи със сребро (SILVER)?

Brisk имат модел silver http://www.rpmnorth.com/images/products/br...ilverracing.jpg а така изглежда premium (към 11лв/бр в шкодата, срещу 8-мо)http://www.auto.sk/obrazky/4/4622.jpg Ето им и сайта http://www.brisk.biz/ Хубавото им е, че нямат ментета :cool: Някъде из нета, намерих и *xls-ски файл с ценовата листа в бг, от вносителя. Мога да я пратя, ако някой се интересува Ето я и листата - http://www.jabse.com/info.php?did=%A8%99%A...%9D%AC%99%A9%A2 Редактирано от LAMER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си помислих че за чипа става въпрос ;) Днес си закачих както трябва регулатора ,оправих си предишните поразии и тествах гърнето без заглушител :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде в неделя да тестваме и двамата без заглушители, че да си начешем крастата. Определено свещите трябва да са със сребро, дали има NGK Silver?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На срещата може би ще дойда, но спирам замерванията и тестовете -двигателят плаче за сигменти а и скоростната кутия прави номера :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е наи-лошата новина за деня, надявах се на поне 1 замерване за да видя как е новия чип :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мушмороци, днеска май щяло да има гонки на Междене :) Ще гледам в 14:00 да мина през Алеко да се разберем. Ако не, ще звънна на някой да кажа с точност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска Златния Медал отнесе на xzibi7 купето :lol: направо ме изкефи

Поне се позабавлявахме с опел феновете :) . Док, пиши на 1net да ти барне и ниските че се излагаме , или като идваш на Междене ще слагаш другия чип !! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще му крада кутията :lol: Док тая двуваловата Хонда много вървяла :) само трябва малко настройките да се оправятП.П:Имаше фенове на Опел, които невярваха че е едновалка до последно ,също така че е 1.4

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купенцето в комплект с терориста показаха ;):) бтв аз не забелязах с кви коли се нареди, предимно гледах тоя с Е30 червената 316-ка, че много ме дразнеше как се перчи :lol: видях и оня с Е30-ката и Докмобила, но кой друг беше на чертата не забелязах ;)

Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бе най позорния ден за Докмобила, падна от всеки и се представи много зле. Поне видях че чипа НЕ СТАВА направо забива в ниските обороти но всичко е поправимо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

xzibi7, и аз не забелязах какви други коли бяха, защото все им правен по 3-4 коли :lol: Единия път се нареди вектра 2.0 115 коня+чип, имаше още една вектра ама нея не я знам каква беше. Тоя с калибрата ако беше се наредил щеше да бъде отново опозорен :) :) А БМВ-та са пълна скрап. Аз с моя курник щом размазвам 1.8 какво приказваме за 1.6 срещу купето ?? ;)

А Дока въобще не беше честен ;) Горе като обръщаше, слезе от колата и махна единия вал ;) ;) ;):)ДОК признай си, не се прави на луд :):D :D :D

п.п. Имаше Peugeot 205 GTI 1.9 , доста израдва. Ама накрая нещо му изтече маслото от скоростната кутия ;) И май трябваше да му намерят по хубав слик, че с този дето беше до средата на пистата палеше кеца.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми пристигна поредния чип направен от Емо и трябва да го тествам как е. Направо се чувствам супер неудобно като му звъня постоянно и всеки път искам нещо различно, той направо е супер търпелив към моите прищявки. Трябва да го черпя много. Сега остана да го запиша и да тествам. Взех програматора на фирмата в къщи и ще се пробвам сам да го запиша ако не успея пак ще търся Теро за помощ. Абе то всички до кога ще се занимават с мен???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че като си почнал вземи направи някой друг чип и за мен, току виж и мойта потръгне, че и аз имам проблем в ниските обороти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запишете и един за мен :lol: Теро ще сваляме кутията пак :lol: "перфектният съединител " пак изтърва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: сериозно ли ? :lol: Като се освободиш влез в скайп да кажеш какво е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теро ще сваляме кутията пак :lol: "перфектният съединител " пак изтърва

Ами на тея 400 коня как искаш да не изтърва :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска Докмобила помете всичко живо :P Имаше разбити БМВ 320-ки и вектри 150-ки. Всичко под ножа :P

Единствените по-бързи бяха опел кадет 2.0 л 150 коня, лануса (таксито) и Пежо 205 GTI 1.9 (което в същност беше най - бързия автомобил там).

Докмобила вече минава в по - горен клас автомобили :lol: Трябва още малко донастройки, защото пак леко забива муцуна , но при тръгване на по високи обороти го няма. Тогава пили малко повече ама все пак става по-хубав старт.

п.п. Само не знам как са минали гонките с търновката група. Взе много да вали сняг и палнах мотора :P

Видях само първата гонка и Док отупа едното купе Втек (малкия). Док, кажи ако е имало други пускания ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: определено е по добре така колата ,и мен ме отупа :P Благодарности на Търновската група, че ни дойдоха на гости, въпреки студа . Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше гонки но от търновските хонди бях наи-бърз, но те все пак бяха всичките стокови. Имаше един голф 3 GTI дето на 2 пъти бяхме равни но на третия ме би, може би немога да тръгвам нещо щото и със по слаби автомобили тръгвам на равно и после ги бия. Един път тръгнах от 5200-5400 и колата направо излетя ама пък и не остана никои да се замеря с това тръгване. Като си тръгна търновци се пускаха почти всички и беше много готино. Другата събота сме в София с teror1sta да замерим автомобила, имам още свободно място тъи че ако има желаещ да дойде да погледа да се обади.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не бяхме всички със стокови коли ама айде. Все пак смятам, че се представих много добре, въпреки порблемити които ми прави колата и въпреки това, че тежи повече от останалите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един голф 3 GTI дето на 2 пъти бяхме равни но на третия ме би

а бе Док , ;) бива ли така ?? Тебе сам не трябва да те оставям. Някакъв куц голф да те бие ;)

Абе не бяхме всички със стокови коли ама айде.

прав си ;) Твоята беше DOWNGRADE :D:huh::D;) Шегувам се :D Кажи как беше ? какви разлики ти правиха ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами стоков хеч 90коня го бих, както и един седан като моя(оня сивия дето много се пънеше), вървях почти наравно с купе 125коня, като единия път го бих и вървях на две можеби 3 коли зад док, а може и по голяма да е била разликата, просто на старта много преднина вземаше. Смятам че с едни добри настройки, ще се представя малко по-добре. Като цяло съм доволен, но както се казва винаги може още ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ехе , значи ще е интересно да се пуснем двамата :huh: да видим кой дръг вари повече :D Следващия път като идвате драсни един ред да знам да дойда с парахода ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всяка цена трябва да се пробваме, иначе като гледам клиповете по-скоро вървях на 1-2 коли зад док, демек не е чак толкова зле ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иначе като гледам клиповете по-скоро вървях на 1-2 коли зад док, демек не е чак толкова зле ;)

или по скоро Док не може да си кара колата :D:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина д14ка-та върви прекрасно. Поздравления на момчето за колата и промените които е направил по нея . Аз с тия джапанки 1 път не можах да тръгна като хората и единствено на 3тото пускане не ми заби муцуна при тръгване. Като цяло беше хубава емоция. Живот и здраве пак.Поздрави

Редактирано от c0mmand3r

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да знае с какъв двигател беше опела астра комби, че такава преднина му взех на старта и към средата на пистата ме настигна и ме изпревари - бахти астрата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой може ли да ми помогне отлепил ми се малко тавана с какво най добре да го залепя ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=25553 друга оправия няма. Мъчих се с силикон, хелмитекс и каниколит. НЕ става !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много благодаря ама нещо не ми се занимава целия таван да свалям с капчица няма ли да стане ?да му накапя малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...