Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Има някаква сребриста 5-ица на изхода на Габрово в посока Търново. Малко след представителството на Subaru. Ама не се сещам дали беше седан или хеч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

при 1-ва възможност ще намина от там, дано да е на лице :cool: е Габровският край се поразбуди леко :worthy: Моля ви поразпитайте тук таме и ударете едно рамо, защото за мене представлява голяма трудност явно намирането на нещо добро.Като гледам на "Калоян Кателиев" местожителствата са 3 града, а както казах вече - не държа да е от ГБ колата, стига да си заслужава ще го мислим :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

сребристата е хеч :worthy: днес гледах 2 ,но са 6 ген англичанки на бензиностанция Габрово .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ

тази сивата е наистина хеч.Ами докато продавах моят седан къде беше колега :worthy:Ще попитам един познат - беше ми споменал че май ще си продава седана и ако е така ще ти пиша.Иначе имаме едно купенце 5-та на много добра цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Днес видях на "ХУЯ" един черен хеч 6г. 1.6вти с габровски номер, тия хора полудеха по яки коли.Да не си ти Каталиев че маи ти наи много искаш нещо бързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторе, спокойно - не съм бил аз. Аз мисля направо на Integra да се мятам след време. :)xzibi7, скоро към Варна не съм си ходил, а и няма да се прибирам натам докъм края на лятото, така че разчитай да получиш само габровска информация от мен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига да я има, а ако е от ГБ още по-добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

ima kolkoto iskash zavisi zakakvo stava na vapros i otkam motori sam zapalen i otkam koli;)

нещо не те разбрах ;) аз си търся хонда сивик седан 5г ;) къде има колкото искам да ида и да си взема най-накрая ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги сигурно вече сте ме забравили, а аз проверявам по 100 пъти на ден с надеждата дали не сте намерили нещичко :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги сигурно вече сте ме забравили, а аз проверявам по 100 пъти на ден с надеждата дали не сте намерили нещичко ;)

Пич, ние ходим и на работа, гледаме семейства и не прекарваме цял ден в обиколки по автосалоните. Нали се сещаш, че такива неща се правят между другото, а не на целева основа? Като си толкова запален - има си www.mobile.bg - бегай и гледай. Има хора във форума, които внасят Хонди - питай и тях. Има си тема за купуване/продаване на автомобили - мятай по едно око. Казахме ти какво сме видели из Габрово, но като си толкоз мераклия - иди разгледай из Търново. Има голям пазар и в Дупница. Ако ходиш на море към Варна - там също има 100 автокъщи и има какво да се види. Ако чакаш на нас да ти намерим кола, а ти целодневно да се пипаш по мъдите - нема да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

мобилето го гледам по 10 пъти на ден, тука форума също, по автокъщите йок.Каквото зависи от мене го правя... и м/у другото и аз съм на работа по цял ден ако трябва да сме точни - по 12часа и това ми връзва ръцете, това че тука има интернет отделна работа ;) сега да тръгна по 400км да обикалям не става :dry:

Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай hondю как се обикаля цялата страна (буквално), за да си намери човек вярната кола и какъв е резултатът от това. Използвам случая да му честитя отново придобивката. Определено си струва колата. :dry: Те т'ва е фен на марката. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

но уви явно не ме разбирате...

Мисля ,че добре те разбрахме :) но за тези коли се сещаме в момента.Колегата hondю спомена за някаква и предполагам като провери ще пише, също така предложи едно купе 5 ген. което е добро . Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дайте ги тея машини насам да видим за како иде реч :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че е добре да се обадиш и на Стойно, аз като си търсих Сивика му звъннах 1 телефон за всеки случаи и веднага ми предложи 2 варианта единия от които беше да ми докара по мои избор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то всеки може да ми докара, но искат капаро, а както споменах аз от къде да знам дали ще ми хареса машината и в сервиза дали няма да ме разплачат... както и да е - кой е Стойно? От форумът ли е? От кой град е? С вкарване на коли ли се занимава? дай инфо, телефонче :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стойно живее на Поповци и по общо мнение много му чува главата от хонди, ако ще караш хонда ще трябва да го научиш и да му ходиш в сервиза да ти види колата като имаш проблем, ми ти като си купиш маи пак при него трябва да ходиш да ти каже дали е добре или не :thumbs1: Телефона му е 0899827836Абе маи много OFF-TOPIC стана тая тема. Я направо в неделя в 14.00 ела в Алеко и ще ни видиш всички, че напълнихме темата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като не съм ви виждал и не ви познавам малко ще съм като пръднал заек в люцерна :thumbs1::cry: на 20 години съм, ще има ли набори :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

btw. току що приказвах със Стойно и каза, че разполага само със една двувратка 97г с лята джанта за 4700 перфектна, това добре, но не ме устройва така, че и там ударих греда :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като не съм ви виждал и не ви познавам малко ще съм като пръднал заек в люцерна :):) на 20 години съм, ще има ли набори :)

ела да се запознаем, какво значение има на колко години си ? Утре часът и мястото са известни :) п.п. За тези дето не знаят: Алеко 14:00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Знаем, знаем. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

аз сега съм нощна, но ще си навия часовника за по-рано и дано не се успя :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хонда клуб Гоброво предлага и услугата "събуждане по телефона" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

Хонда клуб Гоброво предлага и услугата "събуждане по телефона" :)
Ако закъснея повече от 30мин - hondю ми има номера в последни приети :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

ей много оферни джантета :guns: м/у другото ко стана на пистата :rant:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хиляди благодарности на колегата hondю за временно преотстъпените джанти и гуми! :cool: Не мога да й се накефя на визията сега.

ти хубаво ти ги е дал, ама да беше му оставил малко гума и за него :D

Vtec-а трябва да се прави ,нещо не върви :dry: щом със 17- ки ме ядеш. Изглежда супер с тези джанти

утре не съм на работа ако имаш свободно време идвай да го погледнем ;) Да барнем клапаните :) п.п. Ако не можеш утре, когато ти е удобно. Мен не ме бъка само свирни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cool: Да барнем клапаните :huh:

Станаха Супер Благодаря ти още веднъж :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cool: Да барнем клапаните :huh:

Станаха Супер Благодаря ти още веднъж :)
за нищо! Ходили на Междене да отупаш Кателиев ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не :cool: ще се пробвам по нататък да го отупам ,нека махне 17- ките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто, литна ли втек-а след регулирането на клапаните?мотор1ста ще дойде майстор, а :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

По оправи се ,оказа се че всмукателните са малко натегнати а изпускателните хлабави (вероятно са улегнали още след предишния реглаж ) :unsure: мотор1ста направо сервиз ще отваря , толкова коли правеше :D

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев
Отговорено (Редактирано)

Хах! Щъ ма отупа, ама друг път! Аз кат' махна 17"-ките, ше сложа колела от каруца, бе! Да видим как ще ме стигне с тия леки (лети?) джанти тогаз! :lol:Между другото, hondю, с тия джанти много друса предницата след 120km/h. Повече от моите предишните. И при изправен волан яко ме тегли наляво - много ти е била крива геометрията. :unsure: Минах днеска през 3 дупки без да искам (и без да ми пука - стари навици от 13"-ките ... все забравям, че съм с други джанти) и такъв трясък се чу, заболяха ме ушите, сърцето, каретата и полуоските! :D Нямам търпение вече да ти ги връщам! Джантите с гумите, де ...Днес, на връщане от работа, реших да включа и климатика, па да видя как ше вървя. Ми ... почти спрях. С още 2-ма човека в колата бях. УжасТ! :D

Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ

Днес, на връщане от работа, реших да включа и климатика, па да видя как ше вървя. Ми ... почти спрях. С още 2-ма човека в колата бях. УжасТ! :unsure:

To бавното вървене при Д14-ката не е само от джантите :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах! Щъ ма отупа, ама друг път! Аз кат' махна 17"-ките, ше сложа колела от каруца, бе! Да видим как ще ме стигне с тия леки (лети?) джанти тогаз! :D

ако искаш сложи и колела от печка, все тая. Ти не знаеш за какъв :) става на въпрос :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Днес си сложих обратно старите джанти и гуми, но Ежко пак си дърпа наляво. Не толкова осезаемо, колкото с на hondю гумите, но си драпа у лево, когато изправя волана. Май съм си изпецкал геометрията някъде с тежките джанти. :) Идеи за свестен сервиз за реглаж на преден мост? :lol:

Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta
Днес си сложих обратно старите джанти и гуми, но Ежко пак си дърпа наляво. Не толкова осезаемо, колкото с на hondю гумите, но си драпа у лево, когато изправя волана. Май съм си изпецкал геометрията някъде с тежките джанти. :( Идеи за свестен сервиз за реглаж на преден мост? :cry:

Много хвалят сервиза, който е на Враниловци (на разклона към Гъбене)

:):P:lol::):P:lol::):P:offtopic: :offtopic:

Здравейте моля за информация!!Да не пускам нова тема:lol:

В Габрово на пътя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

:P:lol::):P:lol::):P:offtopic: :offtopic: :cry: Здравейте моля за информация!!Да не пускам нова тема:lol:В Габрово на пътя за Севлиево има автокъща до Техномаркет,моля даите инфо телефони или как се казва поне:)Благодаря извинявам се че осирам темата!

ами те са 2 една до друга?ако имаш в предвид тази, която е точно до Техномаркета мога да ти помогна.Тази до нея е само с по-нови коли....та ако имаш в предвид дето са точно дупе до дупе с Техномаркета - ЕТ МУСТАНГ - 0888 313 878 и 0898 649 057 (казва се Светльо) :(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свестен сервиз за реглаж на преден мост?

Експрес -а имат си компютърен стенд , но става със записване,а другия за който се сещам е Мото Пфое до автогарата-имат добър специалист по предници, обаче и те работят със записване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...