policeman 1052 #1 Публикувано 7 Октомври, 2007 Да ви се похваля с новата машина Сивик 5г. 95г.купе мотор Д16Z9, пипната е доста добре на окачване и джанти ОZ 16",пелен ел. пакет,липове и прагове,черен салон и други глезотийки Върви прилично и е доста стегната, като цяло съм доволен от дзвяра Вижте сами Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 7 Октомври, 2007 Ехааа ,честито със здраве да си я караш и да ти бъде вярна !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #3 Отговорено 7 Октомври, 2007 много е из4истена и стилна 4естита да ти е! са да не заебе6 рекса в гаража? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #4 Отговорено 7 Октомври, 2007 Ехаааааа много яка бичкия байко,със здраве да я караш,и да ги късаш на всички Моят двигател е същият мн съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #5 Отговорено 7 Октомври, 2007 (Редактирано) Как няма да си доволен бе Пешо? Те това е ГОЛЯМ дзвер Да ти е честита и много да те радва Редактирано 7 Октомври, 2007 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #6 Отговорено 7 Октомври, 2007 Хайде и аз да приветствам новата ти придобивка батка.със здраве и умната... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #7 Отговорено 7 Октомври, 2007 Датие честита новата придобивка,много е яка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Renzo_80 2 #8 Отговорено 7 Октомври, 2007 Честито,със здраве да я караш,много безаварийни километри и много да те радва! Много е красива! П.П.И ако си нямаш фланец,пак съм на среща. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #9 Отговорено 7 Октомври, 2007 Готина е хондата , честито.На другата среща ела с нея да я видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 7 Октомври, 2007 (Редактирано) Честито,супер е !Предишният собственик е имал вкус Безаварийни километри и много да се фукаш с нея,мн е яко купето Редактирано 7 Октомври, 2007 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #11 Отговорено 8 Октомври, 2007 Честито за красавицата със здраве и радост да си я джиткаш и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #12 Отговорено 8 Октомври, 2007 Честито и от мен.Ке'фи и се със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #13 Отговорено 8 Октомври, 2007 кукла е колата,нямам думи.честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 8 Октомври, 2007 Честито бате клето е супер сьс здраве да си я караш, а какво ще правиш с рексса ще го продаваш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #15 Отговорено 8 Октомври, 2007 ееее и от мен честито мнго добър избор да я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #16 Отговорено 8 Октомври, 2007 Be Fast, Be Furious, Be Smart колицата много кефи - да те слуша и да не се сърди мнооооого километриП.С.: това "Smart" да не се разбира като автомобила Смарт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ #17 Отговорено 8 Октомври, 2007 Eeee Пешо избухна с много лачено купенце Много е готина . Да си я караш с кеф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #18 Отговорено 8 Октомври, 2007 Със здраве да си я караш и много безаварийни км................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #19 Отговорено 8 Октомври, 2007 Мамееее,честито мой.Водиш много и по брой и по коне вече....да сте живи и здрави да се возите в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #20 Отговорено 8 Октомври, 2007 Честито ! Добра находка изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #21 Отговорено 8 Октомври, 2007 Голяма красавица е! Я и дай номера Мноооооого да те радва и за дълго! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #22 Отговорено 8 Октомври, 2007 ууу мръсникоооо ти не спираш да ме изумяваш Страшна е тая бамбина , да си я караш със здраве и много безавариини ... а черпането е неизбежно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #23 Отговорено 8 Октомври, 2007 (Редактирано) Благодаря Ви , приятели за хубавите думи! Колата е наистина ммноооого готина,даже и жената и се зарадва Вече мога сам да си организирам Хонда срещи Пожелавам на всички Ви подобна радост и все по-нови ,и лачени Хонди Редактирано 8 Октомври, 2007 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #24 Отговорено 8 Октомври, 2007 ех че готина и аз искам Vtec засега събирам пари за такъв двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #25 Отговорено 8 Октомври, 2007 Днес видях Джантов да я кара,познати ли сте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #26 Отговорено 8 Октомври, 2007 ееейй Пепи, скочи в купе най-после честито, суперска е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #27 Отговорено 8 Октомври, 2007 Имам чувството, че каквото и да промениш по нея, само ще я загрозиш. Просто, по-добре от това не би могла да изглежда Да ти е честита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #28 Отговорено 8 Октомври, 2007 Ей да не си изменил на Рекс-а Иначе честито за колата и много безпроблемни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #29 Отговорено 8 Октомври, 2007 (Редактирано) Мноооого яка.Тунинг пакета е оригинален и седи зверски.Поздравления и от брат ми той също кара зелено купе.Май станаха доста Редактирано 8 Октомври, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #30 Отговорено 8 Октомври, 2007 Днес видях Джантов да я кара,познати ли сте?Познати сме.Те доста хора и бяха мераклии Ма днес официялно я прибрах в автопарка Дидо,на Рекса не съм изневерил,нали знаеш,че ми е на сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #31 Отговорено 8 Октомври, 2007 честито и от мен, много добре изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #32 Отговорено 11 Октомври, 2007 Честито - вече можем да си направим под-под клуб на зелените купета (Z9) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHINO_XL 0 #33 Отговорено 11 Октомври, 2007 Честито и от мен, голяма красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове