Nikolcho 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2007 За хората които не са много навътре в нещата с ремонтите, малко снимков материал за реда на разглобяване на делкото и смяната на семеринг и О пръстен.Надявам се да съм полезен и ме извинете за качеството на снимките.Под снимките има обяснения а ако някому не е ясно да пита.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162764&photo=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #2 Отговорено 4 Октомври, 2007 Новият семеринг от каде го купи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 4 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 5 Октомври, 2007 Аз като ти казвам, че не е за мен работа... Лесно било... И тук ще плащам на някой... Откъде взе семеринг и О пръстен? И къде да ходя да ми го оправят? Че моето делко хвърля масло като невидяло... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 5 Октомври, 2007 Веднага да си кажеш от къде намери семеринг , че ми изтече маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #6 Отговорено 5 Октомври, 2007 Бате Ники, направо и за мен един семеринг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #7 Отговорено 5 Октомври, 2007 Пазарувам във Велико Търново от магазини M&S или SAMURAI .В ремонтния КОМПЛЕКТ гарнитури в опаковката за моята кола имаше всички семерини и О-пръстени . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #8 Отговорено 5 Октомври, 2007 (Редактирано) Семеринга го взех от едно магазинче срещу пазара на Красна Поляна от другата страна на влаковите линии точно на ъгъла на блока.О пръстена не съм го сменял а трябваше. Размера на семеринга довечера ще го напиша че не го помня, а самия семеринг не е нещо специално така че предполагам може да се вземе от всеки магазин а струва само 2.50 лв. Имайте предвид че това е семеринг за Прелюд, несъм сигурен дали на Сивика е същия размер. П.П. Мите цялата работа е за два часа, все едно да смениш една видео карта само че тук няма дори драйвери да инсталираш. Редактирано 5 Октомври, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев #9 Отговорено 5 Октомври, 2007 Е па оно не е баш тъй... Видео карта сменям за 10 минути (с драйверите) и то само ако са завити всички болтчета на кутията. Иначе за 8! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #10 Отговорено 5 Октомври, 2007 И така размера на семеринга е 12.5 Х 22.5 Х 5 в милиметри, което ще рече - вътрешен диаметър, външен диаметър, дебелина. Хайде домашни майстори дерзайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #11 Отговорено 5 Октомври, 2007 Размера на О-пръстена на сивик д15б2 някои знае ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNS 2 #12 Отговорено 19 Август, 2010 На мен ми предстои такава смяна на д15б2, ще пиша размерите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #13 Отговорено 6 Октомври, 2010 Какво стана колеги ... някой размери за Д15б2 няма ли да каже? Айде че и аз чакам да ги сменям, иначе ще трябва да го свалям делкото и с частите да се разтъкавам насам натам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNS 2 #14 Отговорено 11 Октомври, 2010 Аз смених цялото делко покрай суапа с пълен инжекцион ... ама изобщо изключих да погледна размера на о пръстена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #15 Отговорено 11 Октомври, 2010 някой размери за Д15б2 няма ли да каже? И така размера на семеринга е 12.5 Х 22.5 Х 5 в милиметри Само тая семеринга малко трудно да се намери по магазините за семеринги. Там продават само стандартни размери (тази не е). Другото, което е пак няма как да се намери за 2 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #16 Отговорено 14 Октомври, 2010 :D Ако дойдеш до София ще те заведа лично до магазина, и ще ти купя не един а два семеринга! А магазина е от тези дето продават само семеринги и ремъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове