bartolkata 0 #561 Отговорено 24 Май, 2010 ок трябва дасе съберем и тази неделя да видим дасе организираме за тоя събор какво ще правим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #562 Отговорено 27 Май, 2010 не е лоша идея за тази неделя има ли желаещи да пишат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #563 Отговорено 29 Май, 2010 OK +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #564 Отговорено 29 Май, 2010 И аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #565 Отговорено 29 Май, 2010 +1... някой способен да ми сложи фолио на прозорците има ли?? че се изпотих с една ролка и не става, постоянно излизат балончета!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #566 Отговорено 29 Май, 2010 +1... някой способен да ми сложи фолио на прозорците има ли?? че се изпотих с една ролка и не става, постоянно излизат балончета!!Трябва да съм на линия "Not_Impossible" ако до сега не си слагал с една ролка няма да минеш!Ако ти е гадно фолиото ще ти трябва и пистолет за горещ въздух (но не е задължително). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #567 Отговорено 29 Май, 2010 А и майстор ще му трябва +пистолета за горещ въздух Ще дойда и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #568 Отговорено 29 Май, 2010 Аз за фолиото знам... 2 ролки съсипах и сега си купих от 10 лв някакво "Американско" Надявам се с него да станеУтре ще я затискаме в 3ч на флирта ма дано не вали!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #569 Отговорено 30 Май, 2010 брато не искам да те отчайвам ама с американското е още по трудно защото е по дебело и по трудно се правят извивките забрави по добре майстор да ти го прави щото ще изгориш с още 10 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #570 Отговорено 30 Май, 2010 брато не искам да те отчайвам ама с американското е още по трудно защото е по дебело и по трудно се правят извивките забрави по добре майстор да ти го прави щото ще изгориш с още 10 леваМда той и Valri така каза! За това ще пием само по кафе няма да се тормозим с фолиото ми ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #571 Отговорено 30 Май, 2010 Браво отчетохме се тоз път подобаващо а не се гледахме 5 чиляка!!sbartolov ти като бръмчиш с оня синия дзвер без фарове да беше прескочил нямаше да те върнем ;) !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #572 Отговорено 30 Май, 2010 Браво отчетохме се тоз път подобаващо а не се гледахме 5 чиляка!!sbartolov ти като бръмчиш с оня синия дзвер без фарове да беше прескочил нямаше да те върнем ;) !!Не се знаем още, ама ще се научим Колкото до емблемата надявам се някой да извади от някъде.. ще си я платя!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartolkata 0 #573 Отговорено 30 Май, 2010 Браво отчетохме се тоз път подобаващо а не се гледахме 5 чиляка!!sbartolov ти като бръмчиш с оня синия дзвер без фарове да беше прескочил нямаше да те върнем :( !!направо ми е пламнала главата със тая кола остана ми само десен фар да намеря и мигач и кажете от сивик седан фара става ли за хеча че не съм наясно още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #574 Отговорено 30 Май, 2010 направо ми е пламнала главата със тая кола остана ми само десен фар да намеря и мигач и кажете от сивик седан фара става ли за хеча че не съм наясно ощеНe нестава от седан за хеч !!Тук в форума пиши в купува и ще намериш за хеч веднага! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartolkata 0 #575 Отговорено 30 Май, 2010 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #576 Отговорено 1 Юни, 2010 Ей нащии ко става ве, нещо млъкнахте?!?Тази седмица ще направим ли нещо, като миналата или си ходя до селото да кола свинята :) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #577 Отговорено 2 Юни, 2010 Ей нащии ко става ве, нещо млъкнахте?!?Тази седмица ще направим ли нещо, като миналата или си ходя до селото да кола свинята :P :Dаз пак мисля , че стават защото моите фарове от купето станаха за хеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #578 Отговорено 2 Юни, 2010 аз сам на работа съжалявям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #579 Отговорено 2 Юни, 2010 Таз неделя ще пропусна ми се струва Off Topic: аз пак мисля , че стават защото моите фарове от купето станаха за хеч От купе за хеч стават виж и дори бктунинг 4е кода на артикула за хеч и купе е един и същ!!За седан е различен!!Код на артикул за хечбек и купе: SWH01BКод на артикул за седан (4D): SWH01AB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #580 Отговорено 3 Юни, 2010 (Редактирано) Колеги, данеби да знаете на кой е този сивик, че го видях неделя да се продава искам да питам за цената, ако може дайте нейни снимки, че много ме зариби! Uploaded with ImageShack.us аа да номер трябва да е С 5039 НМ Редактирано 3 Юни, 2010 от Анти_Голфаджия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #581 Отговорено 10 Юни, 2010 а тази седмица на кадесте бе хора ште се саберем ли за по едно кафе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #582 Отговорено 10 Юни, 2010 ok Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartolkata 0 #583 Отговорено 10 Юни, 2010 аз съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #584 Отговорено 11 Юни, 2010 !!!ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Поради често зародилия се въпрос "Абе някоя срещичка няма ли да има"?И отговор "Ми в Неделя бяхме в Флирта" следва "Аре стига ве що не се обадихте!! " Предлагам всяка ПОСЛЕДНА НЕДЕЛЯ на месеца КАФЕ "ФЛИРТ" (срещу входа на медецинския университет) час:15:00 СРЕЩААААААААААААААА За убавците (лъжците) който казват "Да ама аз нямам нет аи звъни ми" отговор: Кат нямаш ....................................................................... През другото време се разбираме както до сега в тази тема :P :P В неделя ще съм линия мисля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartolkata 0 #585 Отговорено 11 Юни, 2010 идеята ми допада поне един път във месеца ще се виждаме без дасе разбираме предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #586 Отговорено 12 Юни, 2010 навид съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #587 Отговорено 19 Юни, 2010 Хоооп муНчета кво става със стикерите за националната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #588 Отговорено 19 Юни, 2010 Аеееее, момцииии... изкарайте ги утре тез кошници да ги видим, аз съм на линия за флирта тоз път гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #589 Отговорено 22 Юни, 2010 еи за тая неделя ще се съберем най после бая хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #590 Отговорено 22 Юни, 2010 (Редактирано) еи за тая неделя ще се съберем най после бая хораМи трябва да се съберем да видим кой,кога,къде да тръгваме за националната!!Дали ще измислим нещо да пътуваме заедно или всеки самосиндикално. !!! Редактирано 22 Юни, 2010 от Valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #591 Отговорено 22 Юни, 2010 Аз съм на линия !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #592 Отговорено 22 Юни, 2010 Аз може да закъснея малко, но ще дойда и се надявам да влача с мен още няколко хОндаджий!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #593 Отговорено 22 Юни, 2010 И аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartolkata 0 #594 Отговорено 24 Юни, 2010 и аз съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #595 Отговорено 24 Юни, 2010 и аз съм там непременно. но както гледам ще се патува на две стада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #596 Отговорено 24 Юни, 2010 и аз ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #597 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Моля, в Неделя 27.06 всички да присъствате,че ще раздавам стикерите за националната За който не е разбрал Кафе Флирт с/у медицинския 15,00ч.п.с.Ако има от близките села и паланки младежи,да заповядат и те Редактирано 24 Юни, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #598 Отговорено 25 Юни, 2010 задължителноооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #599 Отговорено 26 Юни, 2010 За утре,гледам има пичове от Обнова,заповядайте на срещата за да ви раздам стикерите за колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #600 Отговорено 26 Юни, 2010 Има има Ще дойдем. Въпреки че тая вечер се отчертава тежък запой, който е започнал вече. Ще се опиртам да накарам всички от Обнова да дойдат. Което ще рече Prelude 5, и 3 Civic-a. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове