Not_Impossible 0 #801 Отговорено 2 Май, 2011 Видях го днес, но не го уцелих много е бърз с този голф !! Стига сме спамили тук, че ше ни бият :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #802 Отговорено 2 Май, 2011 Аз почти всяка сьбота сьм в Плевен ама за сьжаление срещите са ви вьв неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #803 Отговорено 3 Май, 2011 Здравейте, от скоро съм във форума и исках да попитам имате ли някакъв график за срещите или се организирате тук. Ще ми бъде приятно да се запозная с колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #804 Отговорено 3 Май, 2011 Добре дошъл, колега!Основно тук се разбира кога ще се виждаме, но последната неделя на месеца е редовната месечна среща на клуба! Заповядай, но следи и темата за евентуални промени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #805 Отговорено 3 Май, 2011 Започвам с интерес да следя всичко случващо се в района на Плевен, а и не само там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #806 Отговорено 5 Май, 2011 Нещо по въпроса с тениските? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #807 Отговорено 5 Май, 2011 Утре ги взимам Евентуално в неделя може да ги раздам,ако има желаещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenkata5050 0 #808 Отговорено 5 Май, 2011 аз съм за колко чеса и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #809 Отговорено 5 Май, 2011 15ч на Флирт предполагам... ако може да ти се обадя утре защото няма да мога в неделя, че не съм в града ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #810 Отговорено 5 Май, 2011 Когато можеш ми звънни,но да бъде след 11ч. утре сутринта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #811 Отговорено 6 Май, 2011 ЕХ на работа съм но може и да прескоча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #812 Отговорено 6 Май, 2011 Тениските са супер... не ви дразня, но са ЕКСТРА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #813 Отговорено 6 Май, 2011 (Редактирано) Ай сега не ви дразня ама да напиша тук че съм я взел.... Чатни някоя снимка поне !!!!! Редактирано 6 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #814 Отговорено 6 Май, 2011 Хи хи ххи неможете ли да изчакате до неделя :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #815 Отговорено 6 Май, 2011 Що не си се сетил да вземеш и моите тениски, ся вече да съм ги раздал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
progrip 1 #816 Отговорено 6 Май, 2011 Не дойдох заради Стойчев..като го видиш го блъсни :D:D той знаеше къде е това кафе... а и ми беше кофти да дойда сама ... така че той е виновен Казвайте сега как мина срещата момчета Моля ако си истинска фенка нямаше да те бърка да отидеш сама . Така че не се оправдавай с мен !!! Обясних ти къде е кафето . Друг е въпроса че не си отишла .Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #817 Отговорено 6 Май, 2011 Ама вие сериозно ли... пишете си на лични де, така само спамим темата !!Извинявам се и аз ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
progrip 1 #818 Отговорено 6 Май, 2011 Просто ме изкара виновен пред целия форум за това , че тя не е отишла . Това ми беше първото мнение с това приключвам какъвто и да било спам . Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Devil 0 #819 Отговорено 6 Май, 2011 Дайте повече информация кога каде....искам и аз да присъствам !!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #820 Отговорено 7 Май, 2011 Утре 15ч. заповядайте във Флирта.С/у входа на ВМИ-над Пожарната.Щесе ориентирате по Хондите отпред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #821 Отговорено 7 Май, 2011 (Редактирано) То се е видяло, че аз спамя най-много тЪй че аз ще ти кажа!!1во Добре дошъл във форума(гледам че е нова регистрация) и приятно искарване тук! Дано да ти бъдем полезни и ти на нас...(това на кратко)2ро Срещите на Плевенчани (НИЕ) се осъществяват в кафе Флирт, което се намира над пожарната, точно с/у главния вход на медицинския!!! ако неможеш така да се ориентираш пиши ми в Skype: honda.powerofdreamsПоздрави !!Пешо ме изпревари... аз писах половин час Редактирано 7 Май, 2011 от Not_Impossible Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Devil 0 #822 Отговорено 7 Май, 2011 Благодаря ви, сигурно ще дойда!!! Надявам се да намеря кафето. Аз съм от Троян пречили това?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #823 Отговорено 7 Май, 2011 Street_Devil няма значение от къде си винаги си добре дошъл... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #824 Отговорено 8 Май, 2011 Тези които не идваха на сбирката днес и имат да получават тениски, да ме търсят през седмицата по телефона.Другата неделя ме няма в града и ще отсъствам от сбирката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #825 Отговорено 10 Май, 2011 (Редактирано) За тези на който обещах:lol: Първата ми хонда среща :D:D Редактирано 10 Май, 2011 от Valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #826 Отговорено 10 Май, 2011 Лудница.... сега ако е така, еееееееееех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #827 Отговорено 11 Май, 2011 (Редактирано) ехее .. плевенчани мн голяма група сте станали! това е страхотно секи ден се увеличават сафорумниците и приятелите! Айде ,че националната идва подготвайте колите да премерим кой ша черпи и кой не ! п.п. И Клени подготви нов чифт капачки за тая година! че старите ми ги откраднаха :P :D Редактирано 11 Май, 2011 от AlexDJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #828 Отговорено 11 Май, 2011 Леле,че чак преди 4г. е било това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InSoMnIa_F 0 #829 Отговорено 11 Май, 2011 Ей ще има ли кафенце тази неделя?? И някой да даде по-подробно напътствие къде точно е това кафе,че аз нещо не се сещам кое е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #830 Отговорено 12 Май, 2011 (Редактирано) Колегите ти обясниха на чист български преди няколко поста отделен е въпроса, че жените нямат чувство за ориентация така, че и карта да сложа надали ще разбереш, пресечката на Кирил и Методий и бул. Христо Ботев срещу Медицинския! Редактирано 12 Май, 2011 от Накура Микаца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #831 Отговорено 12 Май, 2011 Мдааа... пък и какво сложно, ако знаеш къде е пожарната - ловиш БАИРА нагоре към механото и ако си навреме там няма как да сбъркаш мястото.... има Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #832 Отговорено 12 Май, 2011 Колегите ти обясниха на чист български преди няколко поста отделен е въпроса, че жените нямат чувство за ориентация така, че и карта да сложа надали ще разбереш, пресечката на Кирил и Методий и бул. Христо Ботев срещу Медицинския!Малиииии как нахока момичето :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #833 Отговорено 12 Май, 2011 Мен ме няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InSoMnIa_F 0 #834 Отговорено 13 Май, 2011 Колегите ти обясниха на чист български преди няколко поста отделен е въпроса, че жените нямат чувство за ориентация така, че и карта да сложа надали ще разбереш, пресечката на Кирил и Методий и бул. Христо Ботев срещу Медицинския!Дискриминация ли усещам ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #835 Отговорено 13 Май, 2011 (Редактирано) 1. policeman Posted 07 May 2011 - 16:49 Утре 15ч. заповядайте във Флирта.С/у входа на ВМИ-над Пожарната.Щесе ориентирате по Хондите отпред 2. not_impossible Posted 07 May 2011 - 16:51 "2ро Срещите на Плевенчани (НИЕ) се осъществяват в кафе Флирт, което се намира над пожарната, точно с/у главния вход на медицинския ако неможеш така да се ориентираш пиши ми в Skype: honda.powerofdreamsПоздрави !!"3. ти Posted 30 April 2011 - 01:22 "и аз може би ще дойда с още 1 фен това кафе горе до медицинския ли беше?" didofly Posted 30 April 2011 - 08:23 "Да" Не бих казал дискриминация, както виждаш преди мен още 3ма души са ти казали, пък и щом задаваш такъв въпрос до Медицинския ли беше явно знаеш къде е...За 2 седмици оспами цялата тема.Моля някой от админите да ми изтрие коментара, както и този малко, който е малко по-нагоре в темата. Редактирано 13 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InSoMnIa_F 0 #836 Отговорено 13 Май, 2011 както и да е .. не искам да споря .. явно момичета не са много желани тук, така,че по-добре да се оттегля от форума... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #837 Отговорено 13 Май, 2011 (Редактирано) Аз също не споря казах само, че няколко пъти ти обясниха колегите, както искаш го разбирай и напротив форума е за всички, има си правила и трябва да се спазват.Нека и този коментар бъде изтрит. Редактирано 13 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #838 Отговорено 13 Май, 2011 (Редактирано) както и да е .. не искам да споря .. явно момичета не са много желани тук, така,че по-добре да се оттегля от форума... Я вземи и ела ,пък правилата на форума ги оставете настрани.Тази тема съм я пуснал преди години за всички от Плевен и няма никаква дискриминация,даже ще се радвам да има и присъствие от нежния пол в нашите редици Редактирано 13 Май, 2011 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #839 Отговорено 14 Май, 2011 (Редактирано) Така е :) :) Редактирано 14 Май, 2011 от kytila . Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #840 Отговорено 15 Май, 2011 Дискриминаций, мискриминаций, аз мисля в 15ч да мина да пия една лимоната, ако има мераклии, ще се видим.П.П. колежке, кажи къде ти е удобно да дойдеш, пък ще намерим кой да дойде да те доведе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове