kleni 17 #1 Публикувано 26 Септември, 2007 някой сменял лие задните големи втулки на надлъжните носачи и какви пари струват,от каде мога да си поръчам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 26 Септември, 2007 Сменях ги и двете(задължително и двете се сменят заедно) струваха около 40- 50лв. бройката ако не се лъжа. Майсторът ми ги поръча от София но от къде точно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #3 Отговорено 26 Септември, 2007 http://shikov.hit.bg/ пробваи тук има по 20-ина лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 27 Септември, 2007 http://shikov.hit.bg/ пробваи тук има по 20-ина леваабе тези по-добре не ги ползвай не за друго, ама големите тампони на надлъжния заден носач са доста странно животно. Ако не се лъжатампоните на Шиков са плътни и ако наистина са такива, в ниаккъв случай не ги взимай.Този тампон трябва да има доста голяма свобода на движение. Иначе за другите тампони, тези на Шиков май си струват.по спомен 1 такъв оригинален тампон беше 60лв. Хубавото е че карат по 15-тина години Пак ви казвам, за големия заден тампон НЕ си купувайте плътни тампони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #5 Отговорено 27 Септември, 2007 Миналата седмица сменях такъв тампон.Купих го от магазин Самурай в Габрово за 45лв. - японски, но не е оригинален. Оригинален е 70-75 лв. Такъв магазин има и във В.Търново, за Плевен не знам. Засега съм доволен, но съм минал само 600-700 км.Тези от 20 лв. един приятел си сложи и не успя да изкара 1000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #6 Отговорено 27 Септември, 2007 Пак ви казвам, за големия заден тампон НЕ си купувайте плътни тампони.Защо не плътни ?Какво се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #7 Отговорено 27 Септември, 2007 Не си вземайте плътни тампони защото задницата става като трамплин при силен рязък скок, при леки неравности е много твърда и некомфортна. В тампона трябва да има 2 отвора, има значени също горна и долна страна-различни са имат стрелкичка за белег. Моите струваха около 50 лв. бройката и ги карам вече 6000км без проблем ( да чукна на дърво) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 27 Септември, 2007 А от къде ги купи ако не е тайна че и един мой е тръгнал към вечните ловни полета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове