Jump to content
Brandy

Хей - тук има ли дами, които карат Хонда Сивик

Recommended Posts

Здравейте - бих искала да знам дали във форума има и жени, които карат Хонда Сивик - обадете се! Ще ми е интересно. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека добавя също, че търся такава - Хонда Сивик - ще то поустна и в съответния раздел във форума, но все пак да спомена!Благодаря предварително - разбире се, мъжкото мнение е добре дошло - те са спецове! аман от Опели!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

Нека добавя също, че търся такава - Хонда Сивик - ще то поустна и в съответния раздел във форума, но все пак да спомена!Благодаря предварително - разбире се, мъжкото мнение е добре дошло - те са спецове! аман от Опели!

Дами-има,ама не знам дали си продават бижутата ;) младежите са тези които изобилстват с продажби........успех,и да се похвали6 като се сдобие6 с такова бижу...........и стане ли 6те се е до живот ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жена ми кара Сивик 6-та генерация, но не влиза във форума ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Здравейте - бих искала да знам дали във форума има и жени, които карат Хонда Сивик - обадете се! Ще ми е интересно. ;)

И да има за какво да ти се обаждат, ако търсиш търси при мъжкото съсловие на клуба надали някоя жена ще я продава... Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да има за какво да ти се обаждат, ако търсиш търси при мъжкото съсловие на клуба надали някоя жена ще я продава...

Как за какво да се обаждат бре? За да я зарибят и като види че има и жени да почне да идва и на сбирките ;) Блонди, Ади, айде бре. Покажете се, докато не се е отказала! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да има за какво да ти се обаждат, ако търсиш търси при мъжкото съсловие на клуба надали някоя жена ще я продава...
Не си ме разбрал - не търся автомобил от жените във форума - просто ми е любопитно дали има такива тук и колко са. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има :thumbs1:

Но колко пишеме във форума незнам.

Една колежка вчера си купи Civic, както ми каза тя, аз съм била виновницата :lol:

Да си го кара с кеф многоооо километри и да не и създава ядове.

Но ако имаш въпроси и още се съмняваш в избора си ела следващия вторник на Екото на бул.България :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм от дамите които карат такава кола ... и отвреме на време пиша във форума ... но по сбирки досега не съм ходила

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

И аз съм от дамите които карат такава кола ... и отвреме на време пиша във форума ... но по сбирки досега не съм ходила

това за збирките ,че не идваш е твоя грешка отвсякаде . :thumbs1: а на Блонди приятелката е много готина мацка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това за збирките ,че не идваш е твоя грешка отвсякаде . :lol: а на Блонди приятелката е много готина мацка ;)

Извинете, но си падам малко срамежлива и някакси не мога току така да се изръся на място с много хора които не познавам сама :thumbs1: Виж друг е въпроса ако ме заведеш може и да не ме е толкова много срам ама пак не обещавам :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1: Може да спретнем едно посрещане с цветя и салюти :P стига да се навиеш ще обещаеме всичко :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs1: Може да спретнем едно посрещане с цветя и салюти ;) стига да се навиеш ще обещаеме всичко :P

момичето ме кани мен да я заведа ,ти каде се бъркаш а :lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs1: Може да спретнем едно посрещане с цветя и салюти ;) стига да се навиеш ще обещаеме всичко ;)

момичето ме кани мен да я заведа ,ти каде се бъркаш а :P;)
Тези теми винаги в тази посока се развиват ;) ..........."Loverboy и лека-полека нещата си отиват към бой".... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :thumbs1: снощи се регистрирах във форума, след като си докарах пред вкъщи една 4-та генерация и съм много щастлива и доволна от придобивката :lol: Която между другото може би нямаше да имам ако не беше колежката ми Блонди! Та сега тепърва започвам да я разучавам и приемам съвети :P а относно срещите на Екото - аз ходих два пъти,преди да имам хонда, а сега нямам търпение да си сложа стикера ;) така че, мисля че няма място за срам, направо във вторник след 20ч. на Екото ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :thumbs1: снощи се регистрирах във форума, след като си докарах пред вкъщи една 4-та генерация и съм много щастлива и доволна от придобивката :lol: Която между другото може би нямаше да имам ако не беше колежката ми Блонди! Та сега тепърва започвам да я разучавам и приемам съвети :P а относно срещите на Екото - аз ходих два пъти,преди да имам хонда, а сега нямам търпение да си сложа стикера ;) така че, мисля че няма място за срам, направо във вторник след 20ч. на Екото ;)

Смелчага си ти. Внимавай че старите играчи нещо май са ти вдигнали мерника. ;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте - бих искала да знам дали във форума има и жени, които карат Хонда Сивик - обадете се! Ще ми е интересно. :thumbs1:

Здравей! Добре дошла - засега само във форума, но стискам палци, скоро и по улиците - с твоята Хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs1: Може да спретнем едно посрещане с цветя и салюти ;) стига да се навиеш ще обещаеме всичко ;)

момичето ме кани мен да я заведа ,ти каде се бъркаш а :lol:;)
Тези теми винаги в тази посока се развиват ;) ..........."Loverboy и лека-полека нещата си отиват към бой".... :P
Каня жена от форума на Хонда с Хонда да стане моя женаЗаядливостта, тъпотията, мърлявостта и грозотията са без значение.Свързано е с цитата, да не ми се обидят сега момите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щто вие срам каня всички в Плевен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дами-има,ама не знам дали си продават бижутата :) младежите са тези които изобилстват с продажби........успех,и да се похвали6 като се сдобие6 с такова бижу...........и стане ли 6те се е до живот :)
Благодаря ти, dida81! Ха дано да се сдобия с такава скоро!! Ай стискай палци!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има :)

Но колко пишеме във форума незнам.

Една колежка вчера си купи Civic, както ми каза тя, аз съм била виновницата :)

Да си го кара с кеф многоооо километри и да не и създава ядове.

Но ако имаш въпроси и още се съмняваш в избора си ела следващия вторник на Екото на бул.България :)

Е, откъде си я купи?! Дай инфо, моля. Благодаря ти за поканата - ще се постарая! За да съм в тоя форум значи, че нямам ама никакви колебания относно марката - просто търся !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте - бих искала да знам дали във форума има и жени, които карат Хонда Сивик - обадете се! Ще ми е интересно. :)

Айде бе, фенове, не можем ли да намерим едно читаво Сивик-че?! Къде да търся? Препоръчайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

brandy ако ти кажа че можеш да маркираш всички коментари на другите колеги които са ти харесали, и просто ги добавиш в един единствен пост :) знаеш ли че някак нещата няма да изглеждат като "чат мания" или "чат ли си" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз моята я намерих съвсем случайно в Мобилето от частно лице ама преди това я бях засичала по улицата та мойта история е малко сложна :) Но вече е факт че е моя и наистина бих се радвала да се съберем повечко жени - собственички на срещите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обаждаме се макар, че мойто не е точно сивик :)

И аз се обаждам,макар и мойто да не е точно сивик,ама те така или иначе и рексчетата са си сивици :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:unsure: Хайде едно топло ДОБРЕ ДОШЛАаз съм първата жена тук - и още адски ми е кефбраво за избора - хонда е начин на живот-НАХЪСАНстискам ти палци

Много си мила, благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest al3x

а има ли някоя от Варна, че се разминавам с доста по улиците ? :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Може да спретнем едно посрещане с цветя и салюти ;) стига да се навиеш ще обещаеме всичко :)

момичето ме кани мен да я заведа ,ти каде се бъркаш а :P:)
Добре де айде ууу зимам си урок да не са бъркам у чужди свалки :P;) аз само да помогна :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, куцо е някак си да се "престрашиш" да отидеш на място с хора, които не познаваш. Дори и за мен беше така и трудно се навих за първата си месечна ;)До голяма степен ми стана по-приятно след като Мартин (didone) ме разпозна на въпросната среща по ключодържателя (който ми е в подписа, явно е чел мои постове) и се заговорихме. И така :o Той е готин. Дори малко ревнувам гаджето си от него :D за което той няма съзнателна вина :(Между другото вече на месечните и на ЕКО-то се събират много повече хора в сравнение с времето преди година-две... (под ЕКО-то преди година повечето знаят какво имам предвид, сега някой да не пусне тъп пост "ама то еко-то е от няма година...") Не, че съм много "вътрешен" в клуба, но сега имам чувството, че много голяма част от събиращите се не познавам... Така че, новаци, не мислете, че ще останалите ще ви сочат и тихичко ще си шушукат - не всеки с всеки се познава :(Да, май е най-идейно да се заговорите с някой от форума и да дойдете "с него" първия път - така хем ще има с кого да си го

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, куцо е някак си да се "престрашиш" да отидеш на място с хора, които не познаваш. Дори и за мен беше така и трудно се навих за първата си месечна ;)До голяма степен ми стана по-приятно след като Мартин (didone) ме разпозна на въпросната среща по ключодържателя (който ми е в подписа, явно е чел мои постове) и се заговорихме. И така :( Той е готин. Дори малко ревнувам гаджето си от него ;) за което той няма съзнателна вина :oМежду другото вече на месечните и на ЕКО-то се събират много повече хора в сравнение с времето преди година-две... (под ЕКО-то преди година повечето знаят какво имам предвид, сега някой да не пусне тъп пост "ама то еко-то е от няма година...") Не, че съм много "вътрешен" в клуба, но сега имам чувството, че много голяма част от събиращите се не познавам... Така че, новаци, не мислете, че ще останалите ще ви сочат и тихичко ще си шушукат - не всеки с всеки се познава ;)Да, май е най-идейно да се заговорите с някой от форума и да дойдете "с него" първия път - така хем ще има с кого да си говорите в началото, вместо да стоите като бостанско плашило, хем той ще ви запознае с хората, които познава.Една шега: Не зная дали Greenwater би могъл да бъде най-чувствителният събеседник и най-добър душевен приятел на новофорумците, но поне винаги (ама винаги) "много му знае устата" (т.е. може и взима отношение по темите) и може да ви запознае с доста народ от клуба ;)Хайде, до вторник! (някой от идните)

тука усещам камъни в моята градинка ;) ами ако трябва Грюневасера ще си мълчи :(
какви камъни ? :D той те изкара най-големия пич :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз че съм си пич е верно ,ама чак пък най-големия .Просто ми е тъпо да гледам някой който се върти като обран еврейн и отивам и се запознавам с него .Обаче виж Марто вече е друга работа при него мацките сами идват и направо се качват в колата му :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

...Обаче виж Марто вече е друга работа при него мацките сами идват и направо се качват в колата му :dry:

И по три наведнъж го нападаме :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Тенкс, КриоГен! :dry: Абе ти не идваш ли на ЕКО, ад се разговорим за климатици (само докато жане ми е наоколо, после - за жени и коли!)Вассер, пич те изкарах, ще черпиш вторника! Сам,о внимавай да не получиш мъмрене от модераторите за голееемите цитати, дето вкарваш... И..да, такъв си е марто, на последната месечна в колата му се бяха настанили 3-4 девойки, даже не знам дали той знаеше, или просто я бяха намерили отключена в студа :huh:А пък НИЯ откога не съм я виждал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа не,съвсем легално се намърдахме в колата на Марти, нищо че не го питахме първо... :( Просто трябваше да се провери от първа ръка каква е обстановката в четвъртата :dry: еми добра се оказа :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_lv

ех тоя Марто бе :huh: стана секс символа на нашия форум :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ех тоя Марто бе :huh: стана секс символа на нашия форум :dry:

Ти пропускаш тази възможност, все не идваш! :(А, сетих се за малко по-нагоре в темата... не знам колко дами има във форума, но миналия вторник на ЕКО-то бяха най-малко 5 - фенки и гаджета на фенове. А пък Blondy не пропуска - тя е най-върлата фенка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък Blondy не пропуска - тя е най-върлата фенка!

....Мнооого яка фенка ! Лично се убедих в последното ... аве все симпатяги се събирате на Еко-то ! :P Ше мина скоро пак да ви видя ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...