Jump to content
Dominic

Фарове сивик 95' - хечбег и купе?

Recommended Posts

Здравейте,Интересува ме дали са еднакви фаровете angeleyes за купе и хечбег или има разлика?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Интересува ме дали са еднакви фаровете angeleyes за купе и хечбег или има разлика?

Еднакви са :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... и ако може някой също толкова категорично да се изкаже дали е възможно едни angel eyes фарове да стават и за седан, и за купе, и за хечбек, щото в интернет виждам и такива да се продават, ама не знам дали да вярвам. Сигурен съм, че и други хора се питат същото, така че айде разбирачите да се произнесат :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За седана не са :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тенкю :cool:Остава сега като ги донесат тези пусти фарове - да не се опържат от ксенона, че вече се начетох на какви ли не работи - че ксенона излъчвал UV лъчи, че лупите се повреждали от тях (освен ако не са оригинални лупи), че светели на петна, щото лупите били ментаци, че майка си и баща си..... а може би и дедо си....Ето опитното зайче ще каже след два три месеца как е :D

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За седана не са :D

???писано е и преди :cool: за 2/3/4 врати (т.е. купе , хеч , седан) фаровете са еднакви !доказателство (източник slhondaparts.com) парт номер за преден десен фар 33100-SR3-A01; парт номер за преден ляв фар 33150-SR3-A01 и за трите модификации хонда сивикмисля че и angel eyes са еднакви - въпреки че по ибей и други он-лайн магазини ги пишат едни за хеч, други за купе и т.н.виж за стоповете - за хеч са едни, за купе и седан са други

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За седана не са :D

???писано е и преди :cool: за 2/3/4 врати (т.е. купе , хеч , седан) фаровете са еднакви !доказателство (източник slhondaparts.com) парт номер за преден десен фар 33100-SR3-A01; парт номер за преден ляв фар 33150-SR3-A01 и за трите модификации хонда сивикмисля че и angel eyes са еднакви - въпреки че по ибей и други он-лайн магазини ги пишат едни за хеч, други за купе и т.н.виж за стоповете - за хеч са едни, за купе и седан са други
http://forums.hondabg.com/index.php?showto...hl=фароведа ама не айдеда не търся още 4 пост :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нема да се биеме сега :) аз видех парт номер и проверих - ти ми цитираш някой, който така мисливерно че като ровиш за angel eyes пише 2/3door са едни, а 4door са други :) странно, след като оригиналните фабрични фарове и мигачи (отпред) на седан, купе и хеч са еднакви :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво !!!Фаровете вече са монтирани.... а сега ако може някой да ме светне - от всичките врътки, кое какво настройва.Виждал съм, че има доста хора с 5 ген. с такива фарове - значи ако марката има значение - на моите пише SONAR.На дългите има 3 винта, а на късите два винта - схема:мигач---къси---- дълги----О----- ,О, ----- ',О'т.е. като гледам фара отзад се вижда - два болта(запетайките) на късите и три болта на дългите (два са горе и един долу(запетайката).Вече въртях на дългите долния болт и над него - горния - никакъв ефект (да не говориме, че третия болт е зад металния корпус, който държи фара и няма как да се върти.Само аз ли имам тези прболеми?Ако някой е ходил да прави настройка на апарат моля да сподели. :lol:Мерси предварително.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нете марзи пали колата и в първия СБА.За 5 лева ше ги настроят :lol:Кажи после какса, 4е мойте идват др.месец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... странно, след като оригиналните фабрични фарове и мигачи (отпред) на седан, купе и хеч са еднакви :lol:

Не си в час! Имаше изискване в правилата за писане във форума, ако не си сигурен в нещо да не объркваш хората. Фарове, мигачи и странични огледала (основите им) не са еднакви за седан и хеч/купе. Да се знае един път за винаги и да не се пишат повече глупости, моля!Може би има и други чарколаци, но тези са най-масово обсъжданите, за които се сещам в момента... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си в час! Имаше изискване в правилата за писане във форума, ако не си сигурен в нещо да не объркваш хората. Фарове, мигачи и странични огледала (основите им) не са еднакви за седан и хеч/купе. Да се знае един път за винаги и да не се пишат повече глупости, моля!Може би има и други чарколаци, но тези са най-масово обсъжданите, за които се сещам в момента... :lol:

Вече няма значение това отклонение - фактите говорят сами - Георги Топчиев (от BGTUNING.COM) изрично ми каза, че фаровете са за хечбег - не е внесъл за купе - е аз рискувах и сега съм именно с фарове (за хечбег) без да правя каквито и да било модификации. Скоро ще пусна снимки. Явно моделът на SONAR става и за двата модела (а може би и за седан, защото седана и купето са с еднакви стопове, предполагам че и фаровете са им еднакви).Така че може да не се дрънкате за глупости, а да сподели някой, дали неговия SONAR го е настроил и дали вобще се настройват.Благодаря. Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами те целите муцуни на купето и хеч-а са еднакви, съответно и фаровете - седана е с изцяло различна предница - фарове, капак, калници и броня. А мене друго ме интересува. За този Сонар, с който си - с какви крушки е - Н1 и Н3 ли, ако не какви и другото е, точно да ми кажеш коя крушка на кой фар е (дълги, къси и с лупа и без). И още нещо, лупите синкави ли са ти или прозрачни?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мааму стара нека се разбере 4е хе4бека и купето са с еднакви предници и врати.Да настройват се няма зна4ение Сонар ли е от Зрън4о ли е,послу6ай колегата.....5 лв в СБА или някъде където имат стенд :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мааму стара нека се разбере 4е хе4бека и купето са с еднакви предници и врати.Да настройват се няма зна4ение Сонар ли е от Зрън4о ли е,послу6ай колегата.....5 лв в СБА или някъде където имат стенд :(

:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А мене друго ме интересува. За този Сонар, с който си - с какви крушки е - Н1 и Н3 ли, ако не какви и другото е, точно да ми кажеш коя крушка на кой фар е (дълги, къси и с лупа и без). И още нещо, лупите синкави ли са ти или прозрачни?

Късите са с H1 - с лупа, безцветна.Дългите са от вътрешната страна - не съм обърнал внимание с каква крушка са - те са с рефлектор.

Знам, че за 5 ги настройват в СБА, а за 10 в D&N, но исках да зная кой винт за каква настройка е, а не мундарите да ръчкат и налучкват.Ако развиеш твърде много винтовете - изпуска рефлектора или лупата и после трябва да отлепяш стъклото за да ги закачиш отново.Плюс това дългите имат 3 винта, като единият е недостъпен (трябва да се свали фара, за да се завърти).Именно затова се интересувам, дали този винт, който го бях посочил в предишния си пост, е от значение, за да не ходя напразно до СБА и да се окаже, че точно той трябва да се настройва. :( Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късите са с H1 - с лупа, безцветна.Дългите са от вътрешната страна - не съм обърнал внимание с каква крушка са - те са с рефлектор.

На 100% ли си сигурен, че късата светлина е на Н1! Много сигурно мнение ми трябва! Ето какво пише за едни такива:# Bulbs H1 & H3 ARE included for high & low beams, corner bulbs NOT included, can use existing stock bulbs for signal/cornersНомера е, че са подредени на кръст, но смятам, че просто им е по-подредено така - викат им - hi and low, а не - low and hi. И 1 е преди 3 ... Абе кажи ми на 100% ли си сигурен за това Н1 за крушките на лупите. Друго не ми трябва да знам! :cool: Мерси и извинявай, че те занимавам с простотии, но ми е доста важно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

неразбирам защо ти трябва но H1/халоген/става и за лупи и дълги без броблем 55вата са H1 и H3 има и H1blue пак е 55вата http://www.conrad.de/Elektronik-Messtechni...alogenlampe.sap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

неразбирам защо ти трябва но H1/халоген/става и за лупи и дълги без броблем 55вата са H1 и H3 има и H1blue пак е 55вата http://www.conrad.de/Elektronik-Messtechni...alogenlampe.sap

Не ме устройва отговора ти, защото въпроса ми е точно, какви са крушките на късите светлини на фаровете на Доминик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Не ме устройва отговора ти, защото въпроса ми е точно, какви са крушките на късите светлини на фаровете на Доминик.
Здрасти,Бях на море и не можах да отговоря по-рано.Късите са 100% Н1 !!!Виж за дългите не съм видял какво пише на крушката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой може ли да ми каже точните кг. на Angel eyes за Civic хеч. 6-та или горе долу колко тежат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...