richy74 9 #1 Публикувано преди 5 часа (Редактирано) Колеги някои може ли да помогне ? Днес както карах угасна и няма палене . Бензин - фул . Угаснах между Ловеч и Плевен . Бях надоло на свободна и угасна . Утре щях да ходя на море но уви - акордчето ме предаде . 20 годени съм хондаджия и сивика никога не ме остави на пътя но акорда го направи . Двигателя върти без проблем но нищо . Два ключа имам , не иска да пали .Преди 20 дена сменях свещи , нови са . Мисля за бензинова помпа или релето за палене но не го знам каде е . На сивика е под волана . В купето до предпазителите има едно черно реле , не знам дали е то . Сканираха ме за грешки и нищо не дава а и чека не свети . някои зблъсквал ли се е с такъв проблем ? Аз мисля или е ток или гориво . То друго няма какво да е . Редактирано преди 5 часа от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 356 #2 Отговорено преди 4 часа То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 9 #3 Отговорено преди 3 часа Преди 1 час, JapCar написа: То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 9 #4 Отговорено преди 2 часа Преди 1 час, JapCar написа: То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 9 #5 Отговорено преди 2 часа Благодаря за насоката ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове