richy74 16 #1 Публикувано 23 Август (Редактирано) Колеги някои може ли да помогне ? Днес както карах угасна и няма палене . Бензин - фул . Угаснах между Ловеч и Плевен . Бях надоло на свободна и угасна . Утре щях да ходя на море но уви - акордчето ме предаде . 20 годени съм хондаджия и сивика никога не ме остави на пътя но акорда го направи . Двигателя върти без проблем но нищо . Два ключа имам , не иска да пали .Преди 20 дена сменях свещи , нови са . Мисля за бензинова помпа или релето за палене но не го знам каде е . На сивика е под волана . В купето до предпазителите има едно черно реле , не знам дали е то . Сканираха ме за грешки и нищо не дава а и чека не свети . някои зблъсквал ли се е с такъв проблем ? Аз мисля или е ток или гориво . То друго няма какво да е . Редактирано 23 Август от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 358 #2 Отговорено 23 Август То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #3 Отговорено 23 Август Преди 1 час, JapCar написа: То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #4 Отговорено 23 Август Преди 1 час, JapCar написа: То е ясно, че е ток, или гориво... Когато не свети чека, грешки не записва. Имал съм акорд 2.0, ама съм забравил, къде може да се сложи манометър на рейла, да се види дали прави налягане. Не помня и къде идваше горивото от помпата в резервоара, къде е фланеца на резервоара но може да махнеш маркучето от тръбичката и като дадеш контакт, трябва да хвърля гориво. Ако не, мериш идва ли напрежение на куплунга на фланеца, като дадеш контакт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #5 Отговорено 23 Август Благодаря за насоката ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #6 Отговорено понеделник в 03:33 Някой знае ли каде е главнит реле ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 349 #7 Отговорено понеделник в 04:22 Виж шоковия бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #8 Отговорено понеделник в 04:39 шоковият бутон трябва да е някаде зад педала на гаста , ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #9 Отговорено понеделник в 04:59 Между газта и спирачката има нещо с гумено похлупаче , натискам го но нищо не става . до предпазителите в ляво отгоре има едно реле което цъка 2 пъти и като исключа от контакт още веднъж . Е това реле не мога да го извадя , като запоено е отстрани контрата се счупи - релето не излиза , не смея да напъвам много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #10 Отговорено понеделник в 05:24 (Редактирано) Ток има . Остава помпа или главно реле . На сивика имах проблем с релето но тук не зам . Някои знае ли точно каде е ? Редактирано понеделник в 05:25 от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #11 Отговорено понеделник в 08:20 Ако накои търси бениновата помпа на акорд 2003 2000 к бензин да знаете че е в багажника . Установих го след като свалих задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 16 #12 Отговорено понеделник в 14:59 Пичове ,да ви светна по въпроса с моят проблем . @ Jap Car послушах съвета ти и открих помпата " в багажника " маркучето се вади много лесн . Бензин не хвърля. Разглобих я и що да видя : Има клапан за налягането който е на 2 щипки . Беше се откачил , всичко беше в легенчето отдоло без единият опръстен . Зглобих го ,сложих нов опръстен и всичко е на 6 Да знаете че отгоре се слага малко трудно и трябва малко масълце и тънка пластинка за водач кото после се маха . Не ми се мисли колко щяха да ме изгабосат на някои сервиз. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ 4 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 358 #13 Отговорено понеделник в 15:07 Ролята на форумите и групите е за взаимопомощ... Да, в сервиз, щеше да минеш с нова помпа+ труд, а може и още нещо... Най- лесно им е, всичко ново... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове