Джо97 0 #1 Публикувано 6 Август Здравейте колеги, имам следния проблем Хонда црв 1999г. 147к.с след като угася колата и престои около 20- 30 мин. не иска да запали. С газов инжекцион съм, но само на бензин проблема пак си остава . Сменил съм бензиновите инжектори, регулирал съм клапаните, след диагностика не показва грешки Какъв може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3336 #2 Отговорено 6 Август Може да е от различни неща. Но на първо време провери така нреченото"главно реле" за студени спойки. Това е релето за горивната помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Джо97 0 #3 Отговорено 7 Август Смених релето с друго от работеща кола, но проблема си остава . Пак не иска да запали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #4 Отговорено 9 Август Остави газовата бутилка без газ или извади газовия маркуч към рейката и покарай така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 34 #5 Отговорено 10 Август Има вариант да бъде от газовата. При мен мембраната на изпарителя се беше прецакала и през вакуум маркуча след престояване колектора се пълнеше с газ и много трудно палеше, но все пак запалваше. Покарай колата само на бензин няколко дни и виж дали ще прави същитя проблем. Ако се оправи търси причината в газовата. Ако ли не може проблема да бъде в комутатор или бобина. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 30 #6 Отговорено петък в 05:39 Колега обърни внимание на имобилайзера дали работи нормално, другото за подобен симптом и по-вероятно е някой заминал компонент в делкото. Датчици, бобина и комутатор са вградени вътре. За твоят модел според година производство има вариант единият датчик да е изведен на шайбата към коляновият вал. Виж чек лампата кога свети и изгсва. Датчиците и комутатора ги хваща контролера, като грешки бобината не. Успех ще я оправиш, не е модерна кола тип смартфон свързана с интернет постоянно :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове