galin_k 200 #1 Публикувано преди 7 часа Здравейте, Някой знае ли точният ОЕМ парт номер на свещи NJK, искам да поръчам от Амаяма, но не съм сигурен дали е правилен номера който намирам в нета. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 547 #2 Отговорено преди 7 часа Здравей, NGK 1FR5G-11K Като официална алтернатива се дава. Denso DXU22HCRD11S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 200 #3 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Благодаря. Става въпрос за 2лт бензинов R20A9, нали така? В Амаяма излизат за Сивик, но на тази инфо не може да се вярва. Аз бях намерил този номер, малко по-скъпи са и излиза R20A3. 12290R40A01 Редактирано преди 5 часа от galin_k Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 547 #4 Отговорено преди 4 часа (Редактирано) Да, за 2.0 бензин R20A9. Виж аз как търся обаче в амаяма на видеото. Изгледай го до края. Доста време ми отне докато открия къде е забутан модела. Все си мислех, че предлагат части само за ЦРВ до 2008 година, а то немския модел в Азия За коректни парт номера често позлвам и honda parts uk. От тук извадих парт номера на денсото, затова казвам, че е официален заместител. Иначе за този мотор свещите на NGK са два вида. Аз от голямо чудене взех не точния модел който исках, но вече ще знам, има малко по-скъпи и малко по-евтини. Аз реших да взема от по-скъпите и сбърках, идеята е че едните имат иридиева пъпка на електрода, а другите имат само иридиево покритие. Няма проблем де, и тези без пъпката са за модела и нямам никаква разлика. Но другия път ще си взема с пъпката на електрода. Ето това са свещите: https://www.autogarage.bg/zapalitelna-svesht-naza-honda-cr-v-iv-rm-20-awd-re5-rm2-56765-product95710-prmarkangk.html И алтернативата: https://www.autogarage.bg/zapalitelna-svesht-naza-honda-cr-v-iv-rm-20-awd-re5-rm2-56765-product92932-prmarkangk.html Сега вече виждам на снимките пъпката, но тогава като не знаех, просто заложих на по-скъпото. Image 093.mp4 Редактирано преди 4 часа от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 200 #5 Отговорено преди 3 часа Благодаря много. Супер е видеото, и аз като теб си мислих че моделите са до 2010г 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове