Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Някой знае ли точният ОЕМ парт номер на свещи NJK, искам да поръчам от Амаяма, но не съм сигурен дали е правилен номера който намирам в нета.

Благодаря 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, 

NGK 1FR5G-11K

Като официална алтернатива се дава.

Denso DXU22HCRD11S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря.

Става въпрос за 2лт бензинов R20A9, нали така? В Амаяма излизат за Сивик, но на тази инфо не може да се вярва.

Аз бях намерил този номер, малко по-скъпи са и излиза R20A3.

12290R40A01

Редактирано от galin_k

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, за 2.0 бензин R20A9.

Виж аз как търся обаче в амаяма на видеото. Изгледай го до края. Доста време ми отне докато открия къде е забутан модела. Все си мислех, че предлагат части само за ЦРВ до 2008 година, а то немския модел в Азия :lol:

За коректни парт номера често позлвам и honda parts uk. От тук извадих парт номера на денсото, затова казвам, че е официален заместител.

Иначе за този мотор свещите на NGK са два вида. Аз от голямо чудене взех не точния модел който исках, но вече ще знам, има малко по-скъпи и малко по-евтини. Аз реших да взема от по-скъпите и сбърках, идеята е че едните имат иридиева пъпка на електрода, а другите имат само иридиево покритие. Няма проблем де, и тези без пъпката са за модела и нямам никаква разлика. Но другия път ще си взема с пъпката на електрода.

Ето това са свещите:

https://www.autogarage.bg/zapalitelna-svesht-naza-honda-cr-v-iv-rm-20-awd-re5-rm2-56765-product95710-prmarkangk.html

И алтернативата:

https://www.autogarage.bg/zapalitelna-svesht-naza-honda-cr-v-iv-rm-20-awd-re5-rm2-56765-product92932-prmarkangk.html

Сега вече виждам на снимките пъпката, но тогава като не знаех, просто заложих на по-скъпото.

Редактирано от Bizzito
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много. 

Супер е видеото, и аз като теб си мислих че моделите са до 2010г 😀

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...