kvd74 683 #1 Публикувано преди 4 часа Привет. Днес ходих до София за едни покупки и м/у другото погледнах и едни гуми втора ръка. Марката Вредещайн, плюс още едни, дота 2024г., уж бива. Но състоянието не отговаря на годината. Освен понапукани бяха и пръснати с някаква боя, която се лющеше на тънки ципи. Нещо се усъмних в ЕГН-то им и май дота е пренабиван. Бях го чел това някъде, но не го очаквах на живо и то за 14 цола гуми. Снимах ги и се вижда как овала, където са четирите цифри, се дублира с такъв с по-голям размер. Знам, че по-хубаво от нови гуми няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7311 #2 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) Ужас! Б@хти измекярите! Кой ще повярва на такава манипулация. Все едно в личната карта на някоя жена МВР-то да обърка годините и, и вместо 62, да напишат 26. Само някой незрящ би се хванал. Имам гуми дето изглеждат по тоя начин, а са от годините когато ДОТ-а не беше задължителен. Редактирано преди 3 часа от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 983 #3 Отговорено преди 2 часа Затова гуми само и единствено от официални сервизи! Но и там има шашми! Другата застраховка е да се кара само с новите модели на съответната марка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове