Jump to content
speedy gonzales

Новият Prelude vs Old.

Recommended Posts

Колко много се е променил светът, макар да гони старите ценности.

Както казваше 1 мъдрец: "За 10 години всичко се променя, а за 100 си е все същото".

Мисля че Хонда феновете с мАалко помощ от Ai правят по-истински (като маркова идентичност) Хонди от R&D отделите на марката.

А може би е просто носталгия по старите, чисти, елегантни и лаконични форми.

image.pngimage.png

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив :) Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив :) Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив :) Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно в сайта е проблема а не в моето пи си и все по често ще виждаме такива неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих написал нещо, но нямам смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

изображение.png

Когато модата се отдалечи от традициите.

Редактирано от ceco_accord
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новия прелюд е супер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...