speedy gonzales 20 #1 Публикувано 17 Март 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #2 Отговорено 18 Март Колко много се е променил светът, макар да гони старите ценности. Както казваше 1 мъдрец: "За 10 години всичко се променя, а за 100 си е все същото". Мисля че Хонда феновете с мАалко помощ от Ai правят по-истински (като маркова идентичност) Хонди от R&D отделите на марката. А може би е просто носталгия по старите, чисти, елегантни и лаконични форми. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1177 #3 Отговорено 19 Март Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1177 #4 Отговорено 19 Март Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1177 #5 Отговорено 19 Март Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1177 #6 Отговорено 19 Март Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1177 #7 Отговорено 19 Март Интересно изглежда, на мен ми харесва. Имах прелюд 5-та ген близо 7 години като все още е жив, не при мен и не в това състояние, което ми се иска, но е жив Прелюд е емблема на марката, изключителен автомобил за времето си а и не само. Някой ден, пак бих карал някоя H22A, просто за кеф 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1538 #8 Отговорено 19 Март Явно в сайта е проблема а не в моето пи си и все по често ще виждаме такива неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #9 Отговорено 19 Март Бих написал нещо, но нямам смисъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #10 Отговорено 20 Март (Редактирано) Когато модата се отдалечи от традициите. Редактирано 20 Март от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 79 #11 Отговорено 20 Март Новия прелюд е супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове