ceckko 0 #1 Публикувано вчера в 14:17 Здравейте, нов съм във форума Съвсем наскоро закупих Хонда CR-V 4-та генерация. Колата е 2013г., 2.0 бензин, автоматик. При подаване на газ и ниска скорост 20-30км. се чува леко виене - шумът наподобява все едно става течение и ми е страшно досадно. След това не се чува. Ще съм благодарен, ако някой сподели от опит от какво може да е и как може да бъде отстранен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7171 #2 Отговорено вчера в 15:25 Пробвай да го запишеш този звук, защото така обяснено е ... Може нищо да не се чува (ама настиваш), а може и врати / прозорци да се тряскат и тогава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 203 #3 Отговорено вчера в 17:02 Погледни тази тема и виж по-конкретно моето мнение №64 с клипа. За това ли говориш? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceckko 0 #4 Отговорено вчера в 19:29 Преди 2 часа, AzSum написа: Погледни тази тема и виж по-конкретно моето мнение №64 с клипа. За това ли говориш? Да, за това виене става дума. При натискане на газта на място не се чува, само в движение. Съответно в движение с 20км/ч, като отпусна газта, спира да се чува. Сменил съм маслото на мотора, маслото на скоростната кутия + филтър, също и маслото на диференциала. Мога също да направя видео, ако ще е от помощ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1465 #5 Отговорено вчера в 20:04 Отиди в Бултрако да ти ъбдейтнат автомата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceckko 0 #6 Отговорено вчера в 20:17 преди 12 минути, Митко Йотов написа: Отиди в Бултрако да ти ъбдейтнат автомата. Склонен съм да го направя. Има ли някой, при който този ъпдейт е решил проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 203 #7 Отговорено преди 11 часа Доста собственици го имат и не е изчезнал. В същото време не съм чул да има влошаване, нито да създава проблеми. Аз имам колата от 5-6 години и съм минал около 65к. Опресних маслото на автомата, но промяна няма. На диагностика не излиза грешка. Карам си така, спазвам сервизни интервали и не му обръщам внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1614 #8 Отговорено преди 10 часа (Редактирано) 17 hours ago, ceckko said: Склонен съм да го направя. Има ли някой, при който този ъпдейт е решил проблема? Както съм писал в постнатата тема ако е това фиууууууу шума който чуваш е нормално ,при всички карани от мен 1ва ,2ра, 3ген CRV автомат го има. Никой не е давал инфо след ъпдейт на автомата в Бултрако дали се оправя. Този ъпдейт ако го направиш може да дадеш инфо. Редактирано преди 10 часа от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове