Jump to content

Recommended Posts

Здравейте!

Имам Хонда CR-V 4 генерация бензин, само с предно предаване.

Съединителя ми прибоксува няколко пъти и ще го сменям.

Реших да поръчам оригинален от Бултрако, че не ми се рискува.

Дайте предложение къде мога да го сменя, в техния сервиз ли е най-добре?

Но е малко скъпо там за труд.

И мисля да поръчам и вилката на съединителя, нали е хубаво да се смени и тя?

От София съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От София си, виж в Мотобокс.

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък точно обратното. Не искам оригинален, защото моя ми прави магарии още от 70 хил км пробег. Ще видя кога ще ми писне и ще го сменя.

Редактирано от Bizzito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв да купя тогава?

Какъв проблем точно прави?

Интересно ми е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам и аз не съм решил още. Exedy бил оригиналния за вграждане, така че няма да е той, явно е калпав. Въпреки, че има много доволни, но кой от каква камбанария гледа и на колко км изказва мнение.....

Ще гледам за SACHS, ако не LUK в краен случай. Не помня вече кой от двата го нямаше много много. Иначе съм привърженик на оригиналните части, но в случая... Не знам.

Симптомите са тресене на студено, понякога приплъзване със свирене (на нагорнище с повече газ). И едно тракане има при рязко натискане.

Майстора ми каза не бързай и да го смениш след 30 хил км пак ще почне. По-добре му свикни на чалъмите. Затова казвам ще видя кога ще ми писне. Иначе си върви.

Та идеята е да търся алтернативна марка е, че оригиналния е ясно, че не струва. Много хора има с такива симптоми. Белким от алтернативните попаднем на нещо по-спокучливо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, пак да кажа - Мотобокс са прехвалени само на думи и въобще не са сервиза, който се описва във форумите. Не им гласувайте толкова голямо доверие на сляпо. А относно темата - аз съм поръчвал и сменял съединител в Бултрако София и всичко беше наред при тях. Разликата в цената сумарно няма да е кой знае колко голяма спрямо алтернативен съединител сменен в неофициален сервиз. 

П.С: Живота на съединителя ви зависи почти изцяло от това къде и как карате. Силно ме съмнява оригинален съединител да е по-лош от алтернативен такъв. 

Редактирано от Dimitar_Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой ми гарантира, че повече никога няма да имам същите симптоми даже двойно ще платя 😉

Иначе всичко това горе са си мои разсъждения, да уточня. Не държа да убеждавам никого :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз отдавна се отказах да влизам във филма oem или алтернативни . Във времето имаше и доста издънки на oem части ,че и препакетирани  ментета  като оем.

Последните години отивам при майстора  и  искам да монтира такава част ,за която ще ми даде гаранция . 

За колегите от София - не е ли опция и Ванко в Дупница?

Редактирано от pet71

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...