Tamerlan 0 #1 Публикувано вчера в 15:50 Здравейте! Имам Хонда CR-V 4 генерация бензин, само с предно предаване. Съединителя ми прибоксува няколко пъти и ще го сменям. Реших да поръчам оригинален от Бултрако, че не ми се рискува. Дайте предложение къде мога да го сменя, в техния сервиз ли е най-добре? Но е малко скъпо там за труд. И мисля да поръчам и вилката на съединителя, нали е хубаво да се смени и тя? От София съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1138 #2 Отговорено преди 22 часа От София си, виж в Мотобокс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #3 Отговорено преди 21 часа (Редактирано) Аз пък точно обратното. Не искам оригинален, защото моя ми прави магарии още от 70 хил км пробег. Ще видя кога ще ми писне и ще го сменя. Редактирано преди 21 часа от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tamerlan 0 #4 Отговорено преди 20 часа Какъв да купя тогава? Какъв проблем точно прави? Интересно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #5 Отговорено преди 18 часа Не знам и аз не съм решил още. Exedy бил оригиналния за вграждане, така че няма да е той, явно е калпав. Въпреки, че има много доволни, но кой от каква камбанария гледа и на колко км изказва мнение..... Ще гледам за SACHS, ако не LUK в краен случай. Не помня вече кой от двата го нямаше много много. Иначе съм привърженик на оригиналните части, но в случая... Не знам. Симптомите са тресене на студено, понякога приплъзване със свирене (на нагорнище с повече газ). И едно тракане има при рязко натискане. Майстора ми каза не бързай и да го смениш след 30 хил км пак ще почне. По-добре му свикни на чалъмите. Затова казвам ще видя кога ще ми писне. Иначе си върви. Та идеята е да търся алтернативна марка е, че оригиналния е ясно, че не струва. Много хора има с такива симптоми. Белким от алтернативните попаднем на нещо по-спокучливо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 16 #6 Отговорено преди 6 часа (Редактирано) Колеги, пак да кажа - Мотобокс са прехвалени само на думи и въобще не са сервиза, който се описва във форумите. Не им гласувайте толкова голямо доверие на сляпо. А относно темата - аз съм поръчвал и сменял съединител в Бултрако София и всичко беше наред при тях. Разликата в цената сумарно няма да е кой знае колко голяма спрямо алтернативен съединител сменен в неофициален сервиз. П.С: Живота на съединителя ви зависи почти изцяло от това къде и как карате. Силно ме съмнява оригинален съединител да е по-лош от алтернативен такъв. Редактирано преди 6 часа от Dimitar_Honda 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #7 Отговорено преди 6 часа Ако някой ми гарантира, че повече никога няма да имам същите симптоми даже двойно ще платя 😉 Иначе всичко това горе са си мои разсъждения, да уточня. Не държа да убеждавам никого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 128 #8 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Аз отдавна се отказах да влизам във филма oem или алтернативни . Във времето имаше и доста издънки на oem части ,че и препакетирани ментета като оем. Последните години отивам при майстора и искам да монтира такава част ,за която ще ми даде гаранция . За колегите от София - не е ли опция и Ванко в Дупница? Редактирано преди 5 часа от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове