Tamerlan 0 #1 Публикувано преди 10 часа Здравейте! Имам Хонда CR-V 4 генерация бензин, само с предно предаване. Съединителя ми прибоксува няколко пъти и ще го сменям. Реших да поръчам оригинален от Бултрако, че не ми се рискува. Дайте предложение къде мога да го сменя, в техния сервиз ли е най-добре? Но е малко скъпо там за труд. И мисля да поръчам и вилката на съединителя, нали е хубаво да се смени и тя? От София съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1139 #2 Отговорено преди 7 часа От София си, виж в Мотобокс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #3 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Аз пък точно обратното. Не искам оригинален, защото моя ми прави магарии още от 70 хил км пробег. Ще видя кога ще ми писне и ще го сменя. Редактирано преди 7 часа от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tamerlan 0 #4 Отговорено преди 6 часа Какъв да купя тогава? Какъв проблем точно прави? Интересно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #5 Отговорено преди 3 часа Не знам и аз не съм решил още. Exedy бил оригиналния за вграждане, така че няма да е той, явно е калпав. Въпреки, че има много доволни, но кой от каква камбанария гледа и на колко км изказва мнение..... Ще гледам за SACHS, ако не LUK в краен случай. Не помня вече кой от двата го нямаше много много. Иначе съм привърженик на оригиналните части, но в случая... Не знам. Симптомите са тресене на студено, понякога приплъзване със свирене (на нагорнище с повече газ). И едно тракане има при рязко натискане. Майстора ми каза не бързай и да го смениш след 30 хил км пак ще почне. По-добре му свикни на чалъмите. Затова казвам ще видя кога ще ми писне. Иначе си върви. Та идеята е да търся алтернативна марка е, че оригиналния е ясно, че не струва. Много хора има с такива симптоми. Белким от алтернативните попаднем на нещо по-спокучливо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове