Jump to content
katana69

Свързване на телефона с навигацията на Хонда ЦРВ-3 бензин 150 к.с.

Recommended Posts

Здравейте колеги , от скоро имам црв-то 3 2008г и всячески се опитах да свържа колата си с телефона но всичко в системните настроики на екрана е на немски и до колкото разбирам май всичко е с гласови команди през бутона на волана ,а също така не намирам блутут сигнал...аз съм със  стандартната навигация за модела от 2008г. на Хонда и имам копчета за гласови команди и телефонно обаждане на волана от лявата му страна! Опитах се да сменя езика поне на английски но никъде не намерих такава опция и начин да променя изписващото се на екрана...Моля някой ако може да ми помогне с малко инфо как и къде да променя тези настройки и ако е възможно да свържа телефона си (Самсунг 12А с Андроит) било то да кача някакво приложение от Гугълмагазина или нещо подобно.Благодаря предварително!

Редактирано от katana69

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно е разкачен блутут модулът, че изтощава акумулатора.

Трябва му малко профилактика и ще се оправи.

Прочети тук:

https://forums.hondabg.com/topic/119715-bluetooth-на-колата-не-може-да-бъде-намерен/?tab=comments#comment-1057642417

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден си я настроих, голям кеф. При мен беше на испански, трябва да и кажеш да смени езика, няма инструкции на екрана, даваш гласови команди както е по инструкция. Работи много добре, чувам прекрасно, казват че ме чуват добре. Единствено не ми хареса че се задейства и при изкаран контактен ключ и незаключена кола. Ако има нещо - питай, ще помагам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мilenjs...Аз също мога да се похваля с това , че вчера вечерта с помоща на телефона и транслейтара в него успях да намеря в менюто на немски <<настройки>>на екрана опция да си сверя чесовника , а и да сменя езика на системата за навигация и радиото и т. н. поне на английски! Но когато натисна копчето на волана за гласови команди, то пак почва да ми говори на немски и нищо не разбирам ! Опитвах да му кажа ..<< Инглиш>> или <<< Инглиш плисс>> но то казва нещо за английски език но продължава после да си говори на немски и това ме вбесява яко...:) А относно темата ми , че немога да открия Блутута ми на колата в телефона ...навярно утре ако е по хубаво времето , ще разглобя капаците на таблото около педалите и ще потърся Блутут-модула ,а и кабела да не би тия на борсата от дето я взех да са го откачили или да не би да е изгорял и само да си седи така за красота ! Ще ви пиша по темата след като видя утре за какво иде реч.:honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е при педалите, а от другата страна. Зад страничния панел на централната конзола, до левия крак на пасажера.

За да го извадиш, обаче, трябва да извадиш и дисплея на климатика.

Редактирано от dandilov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В manual-а е описано как става смяната на езика и сдвояването на телефон. Преди да разглобяваш пробвай това:

73318472_ChangeLanguageSmall.thumb.jpg.49fa4a28785001ce701f627017ecb202.jpg233755306_PairingSmall.thumb.jpg.929782777882c709ef83316160387106.jpg

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...