katana69 0 #1 Публикувано вчера в 09:05 (Редактирано) Здравейте колеги , от скоро имам црв-то 3 2008г и всячески се опитах да свържа колата си с телефона но всичко в системните настроики на екрана е на немски и до колкото разбирам май всичко е с гласови команди през бутона на волана ,а също така не намирам блутут сигнал...аз съм със стандартната навигация за модела от 2008г. на Хонда и имам копчета за гласови команди и телефонно обаждане на волана от лявата му страна! Опитах се да сменя езика поне на английски но никъде не намерих такава опция и начин да променя изписващото се на екрана...Моля някой ако може да ми помогне с малко инфо как и къде да променя тези настройки и ако е възможно да свържа телефона си (Самсунг 12А с Андроит) било то да кача някакво приложение от Гугълмагазина или нещо подобно.Благодаря предварително! Редактирано вчера в 09:06 от katana69 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3161 #2 Отговорено вчера в 10:40 Най-вероятно е разкачен блутут модулът, че изтощава акумулатора. Трябва му малко профилактика и ще се оправи. Прочети тук: https://forums.hondabg.com/topic/119715-bluetooth-на-колата-не-може-да-бъде-намерен/?tab=comments#comment-1057642417 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 21 #3 Отговорено преди 21 часа Онзи ден си я настроих, голям кеф. При мен беше на испански, трябва да и кажеш да смени езика, няма инструкции на екрана, даваш гласови команди както е по инструкция. Работи много добре, чувам прекрасно, казват че ме чуват добре. Единствено не ми хареса че се задейства и при изкаран контактен ключ и незаключена кола. Ако има нещо - питай, ще помагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katana69 0 #4 Отговорено преди 5 часа Мilenjs...Аз също мога да се похваля с това , че вчера вечерта с помоща на телефона и транслейтара в него успях да намеря в менюто на немски <<настройки>>на екрана опция да си сверя чесовника , а и да сменя езика на системата за навигация и радиото и т. н. поне на английски! Но когато натисна копчето на волана за гласови команди, то пак почва да ми говори на немски и нищо не разбирам ! Опитвах да му кажа ..<< Инглиш>> или <<< Инглиш плисс>> но то казва нещо за английски език но продължава после да си говори на немски и това ме вбесява яко...:) А относно темата ми , че немога да открия Блутута ми на колата в телефона ...навярно утре ако е по хубаво времето , ще разглобя капаците на таблото около педалите и ще потърся Блутут-модула ,а и кабела да не би тия на борсата от дето я взех да са го откачили или да не би да е изгорял и само да си седи така за красота ! Ще ви пиша по темата след като видя утре за какво иде реч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3161 #5 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Не е при педалите, а от другата страна. Зад страничния панел на централната конзола, до левия крак на пасажера. За да го извадиш, обаче, трябва да извадиш и дисплея на климатика. Редактирано преди 4 часа от dandilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 60 #6 Отговорено преди 4 часа В manual-а е описано как става смяната на езика и сдвояването на телефон. Преди да разглобяваш пробвай това: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове