milenjs 18 #1 Публикувано преди 15 часа Колеги ако някой е сменял скоро задните тампони на предните носачи да сподели читав вариант за тях. Моите са скъсани и двата, гледам масово се продават само тампоните за набиване. Ясно е че оригиналното е най-добре ама не ми се чака месец и нагоре от Япония или пък да изръся една торба пари на тукашните търгаши. Мисля си да взема Febest, китайци с прилично качество според мен ама ако някой знае пробвани във времето моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1609 #2 Отговорено преди 14 часа Пробвай тук дали го нямат https://japan24.bg/Качествени-авточасти-за-Honda-FR-V-2004-дизел/Качествени-авточасти-за-Honda-FR-V-2.2-i-CTDi-BE5-N22A1-140-к.с.-2005?sort=p.price&order=ASC&page=4 Ако го нямат марката 555 или LEMFÖRDER . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 18 #3 Отговорено преди 14 часа Благодаря, прегледах сайта, на пръв поглед няма ама утре ще им звънна. Номера на тампона е 51395-SWA-E80 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове