Jump to content
MEDIEVIL

Мнение за Мултимедия

Recommended Posts

Здравейте.

Имам CRV 2015г. с голямата фабрична навигация, която вече на 10 г. и не мога да я ползвам за Apple Carplay. Даже, като говоря през нея не ме чуват добре и казват, че прекъсвам. С две думи ме дразни и искам да я сменя с някоя андроид навигация. Какво бихте препоръчали ? Вие монтирали ли сте такава ? За какво да внимавам при избора си ? Коя ще е напълно съвместима със системите на колата ? Искам да я хубава навигация с мощен процесор и максимално Рам. От Варна съм и ще съм благодарен да ме насочите къде да ида и да ми я монтират направо. За момента гледам , че multimedia-varna.com имат доста голям избор.

Редактирано от MEDIEVIL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следя... интересен сайт, ама нещо не ме вдъхновяват за сега, но определено има поле за доста подобрения спрямо стандартната. Но и на мен не ми се занимава аз да си я сменя и бих ползвал услуга. Иначе съм гледал навън има на сносни цени, но е борба операцията по смяната.

Аз заглеждах това, но пак ми стои грозничка сравнено с оригиналната с тези две въртящи отгоре. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от най-отвратителните неща които може да имаш в колата е сензорни бутони. Който е ползвал знае за какво говоря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз съм с такава от 1 година и съм много доволен, само че е с Андроид 12 и 8/128. Качеството на звука е добро, има слот за СИМ карта и имам нет постоянно.

https://www.joyingauto.eu/2012-2016-honda-crv-car-head-unit-android-ips-screen.html

Редактирано от bloiler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях писал някъде, иаз също съм с китайска от али. 8/128. Нямаше никакъв проблем с монтажа. Не знам какво съм загубил като махнах стоковата, но тук звука е перфектен и контрола става и от волана. Продавачите съдействаха коректно на всички мои питания. Проблема е дългото чакане. Финансово ми излезе с около 300 лв надолу от предлаганите подобни в БГ, като не включвам и монтажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...