MEDIEVIL 6 #1 Публикувано 12 Октомври (Редактирано) Здравейте. Имам CRV 2015г. с голямата фабрична навигация, която вече на 10 г. и не мога да я ползвам за Apple Carplay. Даже, като говоря през нея не ме чуват добре и казват, че прекъсвам. С две думи ме дразни и искам да я сменя с някоя андроид навигация. Какво бихте препоръчали ? Вие монтирали ли сте такава ? За какво да внимавам при избора си ? Коя ще е напълно съвместима със системите на колата ? Искам да я хубава навигация с мощен процесор и максимално Рам. От Варна съм и ще съм благодарен да ме насочите къде да ида и да ми я монтират направо. За момента гледам , че multimedia-varna.com имат доста голям избор. Редактирано 12 Октомври от MEDIEVIL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 5 #2 Отговорено 13 Октомври Следя... интересен сайт, ама нещо не ме вдъхновяват за сега, но определено има поле за доста подобрения спрямо стандартната. Но и на мен не ми се занимава аз да си я сменя и бих ползвал услуга. Иначе съм гледал навън има на сносни цени, но е борба операцията по смяната. Аз заглеждах това, но пак ми стои грозничка сравнено с оригиналната с тези две въртящи отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 6 #3 Отговорено 14 Октомври Едно от най-отвратителните неща които може да имаш в колата е сензорни бутони. Който е ползвал знае за какво говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #4 Отговорено 14 Октомври (Редактирано) Аз съм с такава от 1 година и съм много доволен, само че е с Андроид 12 и 8/128. Качеството на звука е добро, има слот за СИМ карта и имам нет постоянно. https://www.joyingauto.eu/2012-2016-honda-crv-car-head-unit-android-ips-screen.html Редактирано 14 Октомври от bloiler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
,ssamm22 1 #5 Отговорено 18 Октомври Бях писал някъде, иаз също съм с китайска от али. 8/128. Нямаше никакъв проблем с монтажа. Не знам какво съм загубил като махнах стоковата, но тук звука е перфектен и контрола става и от волана. Продавачите съдействаха коректно на всички мои питания. Проблема е дългото чакане. Финансово ми излезе с около 300 лв надолу от предлаганите подобни в БГ, като не включвам и монтажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове