nmangarov 0 #1 Публикувано 7 Октомври Здравейте, Имам акорд 2008 2.0 автомат и покрай последните дъждове намерих около 2 пръста вода при резервната гума. Избърсах всичко, свалих корите и видях от къде идва капката. Проблема е, че не зная как стига до там. Влиза вода и при паркирано положение. Снимките са от шофьорската страна, ниско на нивото на парктроника на задната броня. Възможно ли е да натича от уплътнението на стопа? Оградил съм в червено и се вижда черната ивица на оригиналния силикон където натича капка. Странно е мястото защо все едно е между 2 парчета метал. Помислих да сложа силикон, но според мен няма смисъл защото капката просто ще избяга настрани и ще капе от дясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1123 #2 Отговорено 7 Октомври Редовен номер при Хонда, няма 1 читав багажник от по-новите коли. Слагай смело полиуретаново лепило, можеш и същият цвят да си намериш и няма да тече повече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 187 #3 Отговорено 7 Октомври Възможно е да е от уплътнението на стопа, и при мен е ставало така, и като го намазах едно хубаво със силикон и спря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 111 #4 Отговорено 8 Октомври Най вероятно теча е от уплътненията на стоповете. Имах същия проблем миналата есен. След като подсушиш всичко, може да залепиш хоризонтално ивици хартиено тиксо и при следващия дъжд да провериш къде се мокри тиксото. Бях си поръчал оригинални уплътнения (цена към 45-50 лв.), а докато ги чаках затегнах малко гайките на стоповете. Теча спря и още не съм сменил уплътненията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nmangarov 0 #5 Отговорено 8 Октомври (Редактирано) Преди 2 часа, spase написа: Най вероятно теча е от уплътненията на стоповете. Имах същия проблем миналата есен. След като подсушиш всичко, може да залепиш хоризонтално ивици хартиено тиксо и при следващия дъжд да провериш къде се мокри тиксото. Бях си поръчал оригинални уплътнения (цена към 45-50 лв.), а докато ги чаках затегнах малко гайките на стоповете. Теча спря и още не съм сменил уплътненията. Добре, че спомена болтовете на стоповете, та си погледнах снимките пак и видях важен детайл. На единия болт липсва шайба и гайка, което според мен без тази гайка няма как да уплътни добре. По-късно при първа възможност ще го прегледам, ще стегна гайките и ще сложа липсващата. Редактирано 8 Октомври от nmangarov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 32 #6 Отговорено 8 Октомври Теча е от тавана.. Заварките на купето под оплатнението на рейлинга се напукват и от там влиза вода. При мен беше същото. Стича се по колонката и водата отива в най-ниската точка. Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров 11 #7 Отговорено 8 Октомври Преди 4 часа, spase написа: Бях си поръчал оригинални уплътнения (цена към 45-50 лв.), Колега, спомняш ли си от къде ги поръча? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 111 #8 Отговорено 8 Октомври От amayama.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров 11 #9 Отговорено 8 Октомври Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nmangarov 0 #10 Отговорено 8 Октомври Преди 2 часа, storish05 написа: Теча е от тавана.. Заварките на купето под оплатнението на рейлинга се напукват и от там влиза вода. При мен беше същото. Стича се по колонката и водата отива в най-ниската точка. Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk Ще проверя и това, може ли да поясниш под кое точно уплътнение и как се стига до него? И го замаза с лепило/силикон или нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 32 #11 Отговорено 8 Октомври Аз съм с комби и точно под самия рейлинг има гумено уплътнение по дължината на целия таван. Махаш го цялото. Размонтира се рейлинга. Чисти се хубаво и всичко се маже със силикон по целия канал. При седана е по същия начин, само дето не се занимаваш да махаш рейлинга.Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове