Благовест Калински 21 #41 Отговорено 9 Февруари По 10. обмислях да сложа едни ледове на Осрам с двойна светлина в габарита с модул за дневни светлини и димер функция, но ме притеснява че по-силната светлина ще стопи пластмасата която покрива крушката във фара. 8+9, Тресе ми и в седалката и на волана, като при последния ако увелича усилието върху педала и утихва.... 5. Пробвах ръчно, но не се получава нищо. Подозирам, че е предобрена врътката. Тепърва' ще се търси решение. 3. С калобрани съм..., малко от малко помагат. Фланци 15мм мисля, не повече. На сухо за да недозавие, трябва много олигофренски да я подкарам, но го има. Това ме навежда на мисълта, че е нужен и един хубав реглаж. Гуми 4 сезона.....- скептичен съм... 7. Яко разглобяване е, но предвид че половината салон трябва да напусне отбора за освежаване......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7228 #42 Отговорено 9 Февруари (Редактирано) По 10. Ако си паралия - сложи лед на дългите, а ДРЛ сложи на секцията с мигачите. Има двусекционни крушки за там и като мига някоя, гаси дневната. На Акорд 7 фейс доста колеги така направиха. Виждал съм така и Акури РЛ 06-07 (което е същата кола за америка) и стои много учено. 8+9. Звучи като дисбаланс на хидротрансформатора, ако го има на ниски обороти с малко газ. Тва е скъпо за ремонт, но почни със смяната на маслото в автомата. Преди това основна проверка на всички джуджавки по окачването. 5. Врътката едва ли, но във фара има лостова система с 1 ставички. Ако са строшени от пренавиване ... На снимката са позициите на левия фар. На същите места отсреща са за десния. Гледай да си сигурен че добре си позиционирал рапидката в механизма. 3. Повече от 10 няма смисъл - даже та са му много. Новозакупена кола е обезателна за реглаж сходимост на 2-та моста. Ако гумите имат сцепление (не души мотора на старт и не се вкл. АБС-а при яко спирачки) на сухо, значи биват, но тая трансмисия не е за всесезонки, ако твоите са "all season" мисли за 2 сета - зимен и летен. 7. Като му дойде времето ... изтърбушвай и торпедото. Редактирано 10 Февруари от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 21 #43 Отговорено преди 22 часа Не съм паралия, за да купувам евтини неща..... Определено обмислям лед на всички светлини, което са си 200 марки.. Другите неща са в процес, в това число ангренаж и ролки. Не мисля да слагам оригинални по ред причини, естествено цената и опита ми с предишния 6так, който имах - мина си 70к до катастрофата с ангренаж Гейтс и ролки Блу принт, помпа Дайко... Само окачването ме притеснява и както спомена - врътките за реглажа на фаровете. Вероятно имам и тампон на мотор, ама не съм сигурен още... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7228 #44 Отговорено преди 21 часа Кат каза 200 марки, та погледнах от коя година е поста ти. Тампони на мотора лесно се тестват - ей ти 1 моя тема по случая. Чети и темите в Легенд раздела. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 21 #45 Отговорено преди 21 часа то 'щото марката стана Юро... Ако съдя по темата ти и подробното описание, явно имам заминал тампон мотор..... Имам и едно интересно еднократно пукане основно при маневри с ляв волан е леко подаване на газ. Усещам го под седалката и под краката...и подозирам, ч е възможеш и тампон на кутията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7228 #46 Отговорено преди 12 часа Моделът е стар, екземплярите от него са в различно според ползването и поддръжката им състояние, но всичко е лечимо. Щом си столичанин, там има няколко "маркови" сервиза, които познават Ледженд КВ1 - иди на оглед - знаят къде и как да пипнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове