Jump to content
Благовест Калински

Купувам Леджънд

Recommended Posts

По 10. обмислях да сложа едни ледове на Осрам с двойна светлина в габарита с модул за дневни светлини и димер функция, но ме притеснява че по-силната светлина ще стопи пластмасата която покрива крушката във фара.
8+9, Тресе ми и в седалката и на волана, като при последния ако увелича усилието върху педала и утихва....
5. Пробвах ръчно, но не се получава нищо. Подозирам, че е предобрена врътката. Тепърва' ще се търси решение.
3. С калобрани съм...:cool:, малко от малко помагат. Фланци 15мм мисля, не повече.
На сухо за да недозавие, трябва много олигофренски да я подкарам, но го има. Това ме навежда на мисълта, че е нужен и един хубав реглаж.
Гуми 4 сезона.....- скептичен съм...
7. Яко разглобяване е, но предвид че половината салон трябва да напусне отбора за освежаване.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

По 10. Ако си паралия - сложи лед на дългите, а ДРЛ сложи на секцията с мигачите. Има двусекционни крушки за там и като мига някоя, гаси дневната. На Акорд 7 фейс доста колеги така направиха. Виждал съм така и Акури РЛ 06-07 (което е същата кола за америка) и стои много учено.

8+9. Звучи като дисбаланс на хидротрансформатора, ако го има на ниски обороти с малко газ. Тва е скъпо за ремонт, но почни със смяната на маслото в автомата. Преди това основна проверка на всички джуджавки по окачването.

5. Врътката едва ли, но във фара има лостова система с 1 ставички. Ако са строшени от пренавиване ... :( На снимката са позициите на левия фар. На същите места отсреща са за десния. Гледай да си сигурен че добре си позиционирал рапидката в механизма.

3. Повече от 10 няма смисъл - даже та са му много.

Новозакупена кола е обезателна за реглаж сходимост на 2-та моста. Ако гумите имат сцепление (не души мотора на старт и не се вкл. АБС-а при яко спирачки) на сухо, значи биват, но тая трансмисия не е за всесезонки, ако твоите са "all season" мисли за 2 сета - зимен и летен.

7. Като му дойде времето ... изтърбушвай и торпедото.

IMG_20260210_083448.jpg

Редактирано от ceco_accord
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм паралия, за да купувам евтини неща.....
Определено обмислям лед на всички светлини, което са си 200 марки..
Другите неща са в процес, в това число ангренаж и ролки. Не мисля да слагам оригинални по ред причини, естествено цената и опита ми с предишния 6так, който имах - мина си 70к до катастрофата с ангренаж Гейтс и ролки Блу принт, помпа Дайко...
Само окачването ме притеснява и както спомена - врътките за реглажа на фаровете.
Вероятно имам и тампон на мотор, ама не съм сигурен още...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кат каза 200 марки, та погледнах от коя година е поста ти. ;)

Тампони на мотора лесно се тестват - ей ти 1 моя тема по случая.

Чети и темите в Легенд раздела.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то 'щото марката стана Юро...
Ако съдя по темата ти и подробното описание, явно имам заминал тампон мотор.....
Имам и едно интересно еднократно пукане основно при маневри с ляв волан е леко подаване на газ. Усещам го под седалката и под краката...и подозирам, ч е възможеш и тампон на кутията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моделът е стар, екземплярите от него са в различно според ползването и поддръжката им състояние, но всичко е лечимо.

Щом си столичанин, там има няколко "маркови" сервиза, които познават Ледженд КВ1 - иди на оглед - знаят къде и как да пипнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...