Unhumanable 0 #1 Публикувано 16 Август Здравейте, оглеждам се за първа кола и доста се заглеждам в 8мата генерация Акорд. Исках да попитам за кой двигател трябва да се оглеждам, на какво да обръщам внимание при евентуален оглед. Обявите, които съм си запазил са тези: https://mobile.bg/11755338110560393 https://mobile.bg/11744959293166038 Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6802 #2 Отговорено 17 Август (Редактирано) Ами, ясно е към какво си се насочил и адмирирам. Иди и виж тези 2-те (визуално и като опции съм за долната), но преди това разградай раздела на модела и ще придобиеш представа за често срещаните болежки, а другото е на късмет. Не протакай - тез Хонди поскъпват ежедневно, но ако не изтеглиш "къса клечка", после само консумативи. Успех! Редактирано 17 Август от ceco_accord 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 34 #3 Отговорено 17 Август Здравей, Като гледам, вече си решил с кой мотор, но така или иначе нямат лош такъв. Има лоша поддръжка от предните собственици, но това няма как да го разбереш при оглед, ако преди това не си се сблъсквал с проблем произлязъл от това . На твое място бих я закарал в някой оторизиран сервиз. Там знаят какво да гледат. Според мен 2.0 е доста муден мотор. Не, че 2.4 е много по-динамичен, но определено има разлика. Дизела върви много добре, особено TypeS. Като цяло проблемите са много малко и "детски болести" почти няма, като изключим няколко дребни неща отразени във форума. Пак лично мнение, но за мен предната генерация е по-здрава. Това обаче е тенденция при всички марки. От двете обяви, бих предпочел втората заради по-високото ниво на оборудване и газовата. По-големият пробег не би ме притеснил, защото са важни и условията при които е достигнат, а това никога няма как да разбереш. Пожелавам ти късмет при избора! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Suyahoka 41 #4 Отговорено 17 Август Моето мнение е ,че първата е с мнооого съмнителна цена ,днес ги гледах в Германия ,читава 2.4 201коня под 10000 евра няма,втората е по-добрият избор ,въпреки км ,които е изминала ,дано не са градско. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 4 #5 Отговорено 20 Август Здравей колега, първо поздравления за избора.Аз също се бях насочил към този мотор , но след 4 месеца обиколки на автосалони , четене и тестове си купих Тайп с дизел.Гори по-малко отколкото този мотор на газ ( говоря в пари) , върви повече изключително комфортна е и мотора е пословично здрав. Е репмапнах я до 220 коня и 460 нютона и забавлението е пълно. Та съвета ми е покарай и някой дизел 180 кс и пак помисли.Винаги можеш да купиш ама не е евтино та да бързаш.Лично аз си отделих 6 месеца за гледане и накрая купих най- скъпата в мобиле , и не съжалявам и за секунда.Ако си от Пловдив обади се ще ти дам да и се качиш да видиш за какво говоря. Избора си остава твой каквото и да вземеш няма да сбъркаш с тази кола. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 18 #6 Отговорено 20 Август Аз съм фен на Prins-a. Слагаш и забравяш, японските дюзи на Keihin са номер 1. И на 4-те коли съм си слагал сам Prins-a, никакви проблеми. Има и BRC с дюзи Keihin, пак ще е добре. На Mitsubishi-то ми тези дюзи са над 300 000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове