Georgi Tonkov 0 #1 Публикувано 3 Юли Най-добрия сервиз в България. Мога смело да заявя, че ПиР - 6 е най-добрия бояджийски сервиз в България. Имат изключително голям и супер модерен сервиз. Аз лично съм правил 4 коли при тях, като едната я върнаха от 3 други сервиза с думите, да си търся друго място. ПиР я приеха и за 2 седмици колата ми излезе като нова. Имат голям екип от професионалисти също така. Интересно ми е има ли все още хора, които рискуват колите си в гаражни схеми при положение, че има място на което си зарязваш колата и не мислиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен Дончев 0 #2 Отговорено 3 Юли Колега, и аз съм много доволен. Поздравления за труда ПиР!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanasko 0 #3 Отговорено 3 Юли Хубава тема е това. Аз си оставих колата в Шкода, защото е лизингова и имам право на сервиз. Оказа се, че Шкода не ми прави колата, а се прави в този сервиз ПиР. Колата беше направена добре. Доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 36 #4 Отговорено 3 Юли Яка реклама.😀 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1570 #5 Отговорено 3 Юли Върнахте ме в 90-те... Толкова евтино, че не екипа, ами членовете на форума обиждате чак, като мислите, че ще мине. Малко съвети за другите форуми, където ще го правите: Не ползвайте току що регистрирани профили Понатрупайте им някое друго мнение по други теми Използвайте различно IP Използвайте различни домейни за мейлите на регистрациите и избягвайте специфични като proton.me Не вдигайте стари теми с мнения като това, от където се вижда защо сте се регистрирали тук Ще оставим темата, докато сами не помолите тук да я изтрием. Ако прецените - нека стои 3 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 227 #6 Отговорено 3 Юли Няма да се учудя, ако и в другите форуми по марки не са пуснали същата тема , тези ни приятели.... Ама много еФтин и баналнен номер... Аз бих се срамувал да направя такава ректално-мозъчна изгъзица....Sorry за сленга! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6705 #7 Отговорено 3 Юли У нас всичко е АКМ - ако мине номера. Метнах 1 око на фейс страницата им. 11 харесвания / 11 последователи - и това от септември 2018-та. В търговският регистър също (и никак странно) пише че имат 11 служители. Скинали са се от работа, но нито 1 коментар и чакат нови клиенти. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове