HondaAgent 12 #1 Публикувано 18 Юни Днес в движение ми светнаха лампичките за ABS, VSA и TSA. Колата си се движи нормално и си спира нормално. Пробвах да изчистя грешки с OBD II, но не гаснат лампите. Имате ли представа защо може да е това и как да го изчистя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 168 #2 Отговорено 18 Юни Щом лампите светят след опит за чистене на грешките, значи проблема все още е наличен. Като за начало, трябва да знаем кои грешки излизат на диагностиката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 880 #3 Отговорено 18 Юни И трите лампи(системи) взимат информация от абс датчиците, така че може от там да се тръгне, някой може да е дал фира. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1586 #4 Отговорено 18 Юни Датчик ABS ако при повторно запалване не гаснат,датчика е заминал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaAgent 12 #5 Отговорено 18 Юни Благодаря за бързите отговори. Предполагам няма нужда да карам колата на "хондаджийски" сервиз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1586 #6 Отговорено 19 Юни При мен се появява това и като изгася и запаля колата изчезва,знам че е грешно прочитане на някой от датчиците ABS. Може би някой от тях дава индикация че в скоро време ще се предаде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 14 #7 Отговорено 19 Юни Пусни диагностиката да ти прочете грешките и ще разбереш кой датчик ти е проблемен. Възможно е и да е проблем в конектора му - недобър контакт, окис. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове