khaccbg 14 #1 Публикувано 15 Юни Здавейте колеги, Преди няколко дена ми светна чек енджин като се прибирах в София. Колата вървеше нормално и реших да рискувам - беше неделя, нямах много избор и се прибрах успешно. На другия ден ведната отидох в сервиза. Колата прекара там 1.5 дена, смениха ми дебитомера с оригинален втора ръка и казаха че са оправили нещата. Тръгвам след 3 дена на дълъг път отново и познайте какво - чек еджин! Добрах се до най-близкия град и там имах познати които ме уредиха веднага да отида при един майстор - 25 годишно момче, вършело си работата страхотно. Вързва диахностиката с компютър - излиза грешка дебитомера. Изчисти грешката. Запали колата, даде й високи обороти и ми вика: "колата не звучи нормално". Отваря капака и познайте какво: 1) Отвода след въздущния филтър е недозакачен и се разминава с тръбата по-надолу, зее с няколко милиметра! Свърза я лалто трябва. Инспектира въздуховода който води към дебитомера - откри 3-4 см резка/пукнатина в тръбата точно отгоре, много лесно видимо. Обезмасли и ми сложи изолирбан. Каза ми: "сигурно първоночално проблема е бил от тук, може би не е трябвало въобще да ти сменят дебитомера". Всичко на всичко 10 мин да диагностицира и оправи. Не знам да се ядосвам ли или да спра да вярвам на един от любимите ни сервизи за Хонда в София. Чудя се да отивам ли да се разправям, защото наистина се чувствам измамен и изложих цялото си семйство на риск да не се състои едно от най важните ни семейни съботия този уикенд. Не мога да проумея как ще оправяш дебитомера и ще си оставиш пръстите или няма да погледнеш въздуховодите за дефекти и цепнатини. Рекламация съм сигурен че няма как да направя, но нали ми взеха 250 лв, пък ако е необходимо се очаква аз да продължа да се връщам в сервиза докато оправят найстина проблема. Дори почвам да се съмнявам че са сменяли дебитомера. Какво мислите за целия този казус? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 131 #2 Отговорено 15 Юни (Редактирано) Филмиране в повече, преувеличаване в повече, семейството изложил на риск, боже опази… и без дебитомер дори колата ти ще стигне където си тръгнал, кой кво объркал, любими сервизи ау, аре по сериозно. Всеки допуска грешки, малки или не, грешки се допускат. Да си намерил време, да си се върнал в сервиза, да си поискал да прегледат отново, да си поискал нещо. Измуфти ги ся за един маркуч вместо да върви с изолирбанд, че голям проблем ще ти стане ся с него, поне пък знаеш че в тия 250 лв имаш и дебитомер и маркуч. Редактирано 15 Юни от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 3 #3 Отговорено 17 Юни "Обезмасли и ми сложи изолирбан." Добър ден, 1. Ако е сложил истински изолирбанд, имайте предвид, че от топлината се свива/разтяга и няма да издържи и пет мин. Ако не сте вдигал капакът, проверете състоянието. Хубаво е, че вашия двигател няма турбо и въпреки това няма гаранция, че няма да глътне някое парче изолирбанд. Има 1 сиво здраво тиксо /не знам как точно се казва/, което би свършило работа. 2. Имайте предвид, че тези маркучи обикновенно не ги свалят при смяна на филтъра и се сгъват на едно и също място всеки път. От стареенето често се сцепват на въпросното място. Омасляването също е вредно. Може да се е случило при смяната на дебитомера, може и след това, когато колата е почнала да работи на по високи обороти и потокът на въздуха е по-голям. 3. Купете си нов /мисля, че няма да намерите неоргинален/, не са скъпи. Втора употроба ще бъде със съмнително качество, напукан, омаслен, но ако намерите някой, който Ви се вижда свеж и не е по скъп от нова, оригинална част - супер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 102 #4 Отговорено 23 Юни (Редактирано) На 17.06.2025 г. at 15:12, Българин написа: 2. Имайте предвид, че тези маркучи обикновенно не ги свалят при смяна на филтъра и се сгъват на едно и също място всеки път. От стареенето често се сцепват на въпросното място. Омасляването също е вредно. Може да се е случило при смяната на дебитомера, може и след това, когато колата е почнала да работи на по високи обороти и потокът на въздуха е по-голям. Никакво "маркучи" не се свалят при смяна на филтъра и не се огъват, защото не се налага. Скъсания въздоховод обаче често е симптом за разбит тампон на двигателя. Редактирано 23 Юни от spase 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 14 #5 Отговорено 29 Юни Мерси за насоките Българин и spase! Ще потърся от Хонда нов въздуховод ако не е безумно скъпо. И може би да, ще гледам да ми видят някъде тампона на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове