Zimlak 0 #1 Публикувано преди 7 часа (Редактирано) Здравейте, Почитател съм на японските автомобили от далечната 2007г. Тогава се качих на японец и така. До сега нямах възможност - и не се налагаше ( карах служебни ), да си купувам автомобил. Сега съм си харесал ето този Акорд https://mobile.bg/11737045322526728. В понеделник ако всичко е ОК ще стана горд собственик и Ваш колега Хондаджия. Да добавя,че съм човек на възраст и предпочитам кола, която е правена от инженери а не от счетоводители. Та питанката ми е дали случайно някой не я е поглеждал и има мнение. Не съм от Пловдив и ще пътувам до там. В Пловдив има още един хубавец с много яка обява, но там малко ме притесняват километрите. Honda Accord 2.3i 2,700 лв. 2001, Газ/Бензин, 414200 км. частно лице, Пловдив https://www.cars.bg/offer/682a4573ec3b9a11380c4bc3 Да добавя - предпочитам автоматик, но и ръчката не е проблем. PS Изчетох доста за този Акорд, но тези вече са доста възрастни. Благодаря на предварително на всички, които се отзоват. Редактирано преди 7 часа от Zimlak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6597 #2 Отговорено преди 6 часа Здравей и добре дошъл! С 2 думи - вземи синята. Кррах такава 11 години. Ако не е гнила и автомата работи нормално - "гледана е". Направи и тест драйв и оглед на канал, и закачи гърнето както трябва. Сребристата е примамлива, но ако е била "любима" (което е важно за вехта кола), някой щеше да я оправи от градушката (което е скъпо дори с PDR), а не да минат месеци и да ръждясва. За "ухажвана" Хонда няма значение пробегът дали е реален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 0 #3 Отговорено преди 6 часа (Редактирано) Благодаря за бързия отговор колега. И на мен синята ми е на сърце. Четох поста не колега от форума за автомата. Той е от преди години, но не ми се стори толкова страшно. Човека каза, че е тръгнала ръжда отдолу, но не по ходовата част. Ще се качва на канал разбира се. Чудя се дали да сменям уплътнения и семеринги ако не тече масло. Все пак си е на години. PS Как го видя това гърне?🧐 Редактирано преди 6 часа от Zimlak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6597 #4 Отговорено преди 5 часа Амии, нисичко е, а и 2-те му "цеви" трабва да са успоредни на бронята и земата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3005 #5 Отговорено преди 4 часа Обърни внимание и на помпата на хидравликата. Омаслена е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове