Legend91 167 #41 Отговорено четвъртък в 17:45 7-8k ако е само градско ми се вижда множко за lube GDI, то е със среден SAPS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #42 Отговорено четвъртък в 17:48 Глледам и твоята антена не работи - нормално да ЕГН-то на колата. На воята 3 пъти правих пластмасовата зъбна рейка, която я вади и не изкарваше повече от година. Накрая се отказах, изключих я и 1 спец ми монтира вътрешна антена, под кората на задното стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #43 Отговорено четвъртък в 17:54 преди 3 минути, ceco_accord написа: Глледам и твоята антена не работи - нормално да ЕГН-то на колата. На воята 3 пъти правих пластмасовата зъбна рейка, която я вади и не изкарваше повече от година. Накрая се отказах, изключих я и 1 спец ми монтира вътрешна антена, под кората на задното стъкло. преди 6 минути, Legend91 написа: 7-8k ако е само градско ми се вижда множко за lube GDI, то е със среден SAPS Почти няма градско. Добринище, Банско, Разлог и околията. Чат пат София и по гръчко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #44 Отговорено четвъртък в 18:36 Засега не ми пречи. Нека си стърчи. Аз радио почти не слушам. Ще си взема трансмитер или ще е сменя радиото с такова с aux вход. Ако почне да ме дразни просто ще я прибера ръчно и те така 😚 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #45 Отговорено четвъртък в 18:43 (Редактирано) Като я набуташ, отгърни тапицерията и и откачи тока. Зле е измислена някога, понеже излаза винаги, след вкл. на аудиото, дори да е на CD. Просто споделих. Редактирано четвъртък в 18:45 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #46 Отговорено четвъртък в 18:48 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 169 #47 Отговорено четвъртък в 19:08 преди 19 минути, Zimlak написа: Засега не ми пречи. Нека си стърчи. Аз радио почти не слушам. Ще си взема трансмитер или ще е сменя радиото с такова с aux вход. Ако почне да ме дразни просто ще я прибера ръчно и те така 😚 Трансмитерът е технология от миналия век, а и си стърчи от запалката. Смяната с "модерно" радио не се връзва с 90-тарския интериор и затова избрах да си взема дигитален чейнджър. Скрил съм го в малката жабка вляво под волана. Tаблото си изглежда стоково, но мога да водя разговор през колоните като вдигам телефона през оригиналния плеър. Освен това си има вход за флашка и AUX. Устойчивото решение за фаровете е поставяне на фолио след полирането. При мен фолиото е от 2019г. и все още няма нужда от подмяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #48 Отговорено четвъртък в 19:17 Здрасти xatamoto, Силно ме заинтригува! Радиото е едно от нещата, които ме дразнят. Как изглежда стоковото радио на Хонда. Мога ли да си намеря такова и да си сложа този чейнджър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 169 #49 Отговорено четвъртък в 21:15 (Редактирано) Като гледам твоята кола е преди фейслифта, а моята е след него. Разликата в радиото е, че моето е с диск, а преди фейса е с касетка. Другото е, че Bose (като моето) с усилвател и бас в багажника май слагат само в по-високите нива на оборудване, а твоята като гледам е от по-постните. Проблемът е, че тази марка е със специфични букси и не знам дали/как се преправя за коли с обикновена аудиосистема. Иначе за чейнджъра съм писал в темата ми "Моите Акорди". Като цяло не е голяма философия - човек без опит го инсталира за една бира време Редактирано четвъртък в 21:18 от xatamoto 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #50 Отговорено вчера в 10:44 Благодаря, Такова ако мога да си намеря ще съм много доволен. Ще се върже много яко с интериора. Ретро. Пък ще си сложа дигитален чейнджър и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #51 Отговорено вчера в 10:49 Сега малко и по грижичките. Още когато я взех, стрелката на температурата на таблото се вдига с подсещане. Разбирай с почукване. Предполагам някоя спойка вътре. Мога ли да рискувам при градският майстор или да търся специалист? И последно за сега - за тези джанти някакви капачки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #52 Отговорено вчера в 11:14 Ако някой знае какво прави, ще оправи и таблото, ако е студена спойка, а може просто клемата да е разместена. Виж как е контакта и в другата - на датчика. Относно капачките: Старият собственик дали ги е вейнал нейде в тях, или и той е взел тези джанти без тях. Жантите са доста олд фешън и макар да са разпространени в онези години, са доста версии и с малко се различават по форма, та требе да са 100% същите, или няма да легнат на кривината на спиците. Има сръчни хора и модерни технологии, с които могат да се проектират и направят сет правилни капачки, но ценово може да стъпи колкото за други джанти, или направо стоковите за този Акорд 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #53 Отговорено вчера в 11:18 Благодаря ти, Ще го попитам. Обаче трети комплект джанти ще ми е в повече 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #54 Отговорено вчера в 11:25 По тези и без това има доста работа, а и без капачки - струват ли си? Джантите са като бижутата - не правят колата/жената, ама без тях е друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #55 Отговорено вчера в 11:33 Принципно си прав. Да стигна до джантите. Писах на бившия собственик на ще видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #56 Отговорено вчера в 21:49 10 hours ago, ceco_accord said: Има сръчни хора и модерни технологии, с които могат да се проектират и направят сет правилни капачки Нима има в България? Аз купих най-различни капачки / лепенки за левчета от Aliexpress, китаеца ги прави във всевъзможни размери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #57 Отговорено преди 16 часа Капачките на тези джанти са по-големи и закриват и 4-те монтажни гайки. Не вярвам китаецът да е изфобрикувал и такива. А 1 мъдър човек казваше: Ако можеш да си представиш нещо, значи то е възможно. petal_20250519_001138.mp4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #58 Отговорено преди 16 часа Преди 8 часа, Legend91 написа: Нима има в България? Аз купих най-различни капачки / лепенки за левчета от Aliexpress, китаеца ги прави във всевъзможни размери Лепенки има всакакви, както и стандартни капачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #59 Отговорено преди 14 часа (Редактирано) В стил Ролс-Ройс, винаги в хоризонтално положение, брей брей. Къде пък ги намерихте такива? (аз пуснах видео за помпата на сервото) Редактирано преди 14 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #60 Отговорено преди 13 часа Направихме си ги. 3D сканиране / 3D проектиране / 3D печат / 2 ръце за пост обработка с шкурки и фолио = на 1 Сивик уникат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #61 Отговорено преди 13 часа Браво на вас! Уникат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #62 Отговорено преди 12 часа Бравос Сесо, И това 3 пъти по 3D плюс ръчното на колко стъпва за бройка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #63 Отговорено преди 11 часа (Редактирано) На мен ми излизе общо 40 лв - за лагерчета, емблеми и малко крепежни елементи, но нема такава цена, щот 3-те 3D-та ги прави синковеца в катедрата - нали е студент мераклия - угаждат му. Не е перфектно с това "поклащане" (и на Ролсовете е така), ама то за тез пари е непреодолимо. Редактирано преди 11 часа от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #64 Отговорено преди 11 часа Те се поклащат дори в Ролсовете, така че да не се притесняваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #65 Отговорено преди 10 часа Не ме трогва че е като на най-добрите, а че не мога да го направя по-добре - за без пари. Няма интрига така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zimlak 9 #66 Отговорено преди 10 часа Мераклия си ми тииии 👍 Ама щом имаш време и желание . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #67 Отговорено преди 10 часа (Редактирано) Намирам си време за желанията. Янгтаймера на детето е идеалка за хоби кар, щом ме сърбят ръцете, и мозъка де. petal_20250601_150933.mp4 Редактирано преди 6 часа от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове