kopoev1 0 #1 Публикувано вчера в 05:55 Здравейте, колеги! Нов във този форум съм и имам въпроси относно марката и хибрида! Първо ме интересува кой и къде в София може да провери хибридната батерия....колата Сивик 2006г 1,3...благодаря! 11741535084352364_Ty.webp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopoev1 0 #2 Отговорено преди 13 часа Благодаря за отговорите.......оправих се! Явно няма желаещи да споделят мнение и опит...особенно за хибрид! Може ли поне някаква насока за документация, устройство, ремонт и пр. за този модел ? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1560 #3 Отговорено преди 12 часа Нормално никой да не Ви отговаря. Представете си, че всички останали действат като Вас и как изглежда отстрани: Влизате тук с гръм и трясък и почвате с На 19.05.2025 г. at 8:55, kopoev1 написа: Първо ме интересува Отразявате с ирония как в рамките на ден никой не Ви е отговорил, не споделяте своя опит как сте се оправили, концентрирате се директно върху следващия Ви въпрос. Те хибридите на сивик 8, че са рядкост - рядкост са, но как да се зареди батерията на хибрида, ако от нея само се консумира, а никой не зарежда... Форумът се гради на споделяне, не само на питане. Иначе (напълно без ирония) поздравления за коректно попълнената информация в профила! И това стана рядкост вече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 202 #4 Отговорено преди 7 часа Той, човека си мисли, че е във фейсбук. Нито се представя, нито пък е търпелив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове