Jump to content
kopoev1

хибрид батерия

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Нов във този форум съм и имам въпроси относно марката и хибрида! Първо ме интересува кой и къде в София може да провери хибридната батерия....колата Сивик 2006г 1,3...благодаря!

11741535084352364_Ty.webp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите.......оправих се! Явно няма желаещи да споделят мнение и опит...особенно за хибрид! Може ли поне някаква насока за документация, устройство, ремонт и пр. за този модел ? Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално никой да не Ви отговаря. Представете си, че всички останали действат като Вас и как изглежда отстрани:

Влизате тук с гръм и трясък и почвате с

На 19.05.2025 г. at 8:55, kopoev1 написа:

Първо ме интересува

Отразявате с ирония как в рамките на ден никой не Ви е отговорил, не споделяте своя опит как сте се оправили, концентрирате се директно върху следващия Ви въпрос.

Те хибридите на сивик 8, че са рядкост - рядкост са, но как да се зареди батерията на хибрида, ако от нея само се консумира, а никой не зарежда... Форумът се гради на споделяне, не само на питане.

Иначе (напълно без ирония) поздравления за коректно попълнената информация в профила! И това стана рядкост вече.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той, човека си мисли, че е във фейсбук. Нито се представя, нито пък е търпелив. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...