Jenti 48 #1 Публикувано вчера в 10:43 Здравейте, Появи се шум в ролките, горната паразитна със сигурност и евентуално обтяжната и тя е пътник. Въпроса ми е тъй като гледах, че може евентуално само лагера да се смени. Това ли е по-добрия вариант или направо нова ролка? И какъв размер са лагерите, някой ако е минавал тази процедура да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 290 #2 Отговорено вчера в 10:51 https://www.drive2.ru/l/628742256400015429/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #3 Отговорено преди 22 часа Естествено, че лагера е по-евтино да се смени, на ролката няма какво да не е наред... Разбира се мнението на маниаците ще е обратно, особено на майсторите, които гледат лесното и печелят от доставка на нови части... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 48 #4 Отговорено преди 21 часа При майсторите вече питах и като ми казаха, че бил капсулован и не се избивал и ми стана ясно каква е работата. За реших да попитам. А размерите на лагерите на паразитната ролка и обтяжната еднакви ли са? Че не съм добре с руския, а преводача не го бива нещо и не мога да схвана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове