pando 12 #1 Публикувано 1 Април Здравейте колеги,бихте ли ми казали има ли някакъв начин да приемам музика от телефона си през оригиналната уредба на колата,с оригиналната навигация съм,вади страхотен звук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 127 #2 Отговорено 2 Април . Всеки външен източник, ще промени звука, към зле. Много зле. Най-добре си остви всичко, във фабрично състояние. Каквото и да сложиш, звукът ще се омаже. Японците са направили добра съвместимост, между източника на звук и говорителите. Ако свържеш с кабел телефона е най-лошия вариант във вселената. Аз в момента, съм с най-високия клас, двоен дин на Сони и не съм доволен, но оригиналната ми навигация се развали,след като я слушах една година. Слушай си музиката, както си е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #3 Отговорено 3 Април Ок,благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Firee 8 #4 Отговорено 9 Април (Редактирано) Здравей аз си взех една джаджа, която се вкарва в запалката, а може и в зареждачката в багажника, чрез радио честота се свързва с радиото, а телефона към нея с блутут и може да се пуска каквото си искаш. Звука си е много як и хубав, аз разлика не намирам дали работи Радио, СД или от телефона, даже от телефона по-здраво дъни, но основно аз си пускам радио, децата пускат от телефона. Като я взимах от магазина човекът ми я препоръча и не беше нещо скъпо, защото каза че някои дават смущения и не е това което трябва за хубав звук, даже той я свърза и пусна за проба преди да я взема, работеше много доволно и така. Аз нямам навигация с обикновенно оригинално радио съм, но има много добра музика. П.п. Даже джаджата има дупка на нея и може да вкараш флашка с музика, ако не ти се занимава с телефона, кеф ти флашка, кеф ти телефон 3в1 за без пари. Връзката става с радио честота за това няма разваляне на качеството, стига да е читава джаджата. Редактирано 9 Април от Firee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 24 #5 Отговорено 9 Април (Редактирано) Аз съм с тази джаджа: https://ventex.bg/yatour-digitalen-cheindzar-honda-usb-aux.html Не е купувано от този сайт, обаче, а от bgcaraudio.com. Монтирана е в джабката и е много удобна. Свързва се с оригиналното радио. Даже мултимедийните бутони от волана си действат. Много е удобно и вади наистина добър звук. Всичко си има в комплекта и нищо допълнително не е необходимо да се купува. Редактирано 9 Април от katri71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #6 Отговорено 9 Април Супер,благодаря ви,ще си взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове