Pavel Shushulov 0 #1 Публикувано вторник в 20:03 (Редактирано) Трябват ми свещи за газов инжекцион и също така не бих отказал препоръка за масло за двигателя (1.4 бензин). Главно карам на газ… благодаря Малко ме дразни това, че не ми се изключват мигачите след като завия и не знам как да го оправя…. Ще се радвам да прочета някой съвет. Благодаря Редактирано сряда в 17:58 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6441 #2 Отговорено вторник в 21:31 Съвет 1: Прегледай правилата на форума. Съвет 2: Попълни си надлежно профила. Съвет 3: Ползвай търсачката с ключови думи. Иначе - добре дошъл! Относно мигачите - вероятно е строшено палчето в ключето на лоста за мигачите. Щраква ли тихичко, когато завърташ волана от нулево положение при включен мигач? Масла всякакви. Какво против имаш предписаните като тип за модела ти ? За марки - ти избираш бренд и вид. За свещите важи същото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 294 #3 Отговорено сряда в 06:01 За мигачите може и от волана да е, ако е сменен с друг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 14 #4 Отговорено сряда в 08:16 За свещи за газ знам че се слагат само Иридиеви 🤷🏻♂️ за масло ако не го бута много много моя Сивик го карах 5в40 като започна да го бута минах на 10в40 и след това го разглобих на части за марки има бол избираш си и си караш 🤷🏻♂️ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1041 #5 Отговорено четвъртък в 16:37 (Редактирано) Принципно е хубаво свещите да са точните за модела и ако са стандартни такива ( не иридиеви, платина и тн.. ), могат да се сложат иридиеви и всякаквите разновидности по-хубави. Много газаджии казват, че е добре даже да се слезе надолу като разстояние на електрода т.е ако е 1.1, да се кара с 0.9/0.8 gap. Аз лично съм от 1.1 на 0.8 при Тайп Р-а и проблеми нямам и всичко е наред. Относно смяната им, дават им уж 100 000км, аз лично на 30-35к ги махам. За маслото, гледай да е сравнително с доказан произход, не е чак толкова важна марката. Редактирано четвъртък в 16:40 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове