dbanev 0 #1 Публикувано 21 Март Здравейте колеги. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав. Този филтър къде се намира и сменя ли се при частична смяна на маслото на автомата? Колата е CR-V 2006г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 74 #2 Отговорено 21 Март В скоростната кутия. Сменя се при основния и ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dbanev 0 #3 Отговорено 22 Март Благодаря за помощта. Ще съм благодарен, ако колегите от региона ме насочат към добър сервиз за обслужване на автомата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1572 #4 Отговорено 23 Март On 3/21/2025 at 2:23 PM, dbanev said: Здравейте колеги. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав. Този филтър къде се намира и сменя ли се при частична смяна на маслото на автомата? Колата е CR-V 2006г. Този филтър който си дал откъде е взет,от някой измислен каталог в магазините. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Ето тук като вкараш VIN излизат всички части и къде се намират. Имаш външен филтър автомат . Това е. Това е маслото за автомата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 283 #5 Отговорено 23 Март (Редактирано) Ех CARPERA, човека съвсем правилно е посочил филтъра на кутията, само че грубия който е вътре в кутията, вероятно това му е попаднало на първо търсене. А този който ти посочваш е финия който се намира извън кутията. И разбира се съвсем правилно Vancho му е отговорил че достъп до грубия филтър има само при отваряне/ремонт на кутията. Та другия път да знаеш че кутията има два филтъра. Редактирано 23 Март от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1572 #6 Отговорено 23 Март (Редактирано) On 3/21/2025 at 2:23 PM, dbanev said: Здравейте колеги. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав. Този филтър къде се намира и сменя ли се при частична смяна на маслото на автомата? Колата е CR-V 2006г. Ех @CCord много добре знам колко филтъра има автомата. Затова питам това черното откъде му порадна на колегата,и за какво го дават. Дал съм линк където да намери всичко с оригиналните номера едва ли ще си направи някой труда да търси там. Давайте кажете каде се намира този вътрешен филтър в автомата,филтър ли е цедка ли е. Правя си труда да събирам информация снимки за 2ген и за 3 ген за този филтър ,който не е фуния. Някой от вас една снимка да качи,или да каза къде точно се намира въпросния филтър. Да има информация за следващия питал. Ето има тема в която съм отговорил https://forums.hondabg.com/topic/120285-автоматична-скоростна-кутия-на-хонда-cr-v-2/?tab=comments#comment-1057642527 Редактирано 23 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 283 #7 Отговорено 23 Март (Редактирано) преди 57 минути, CARPERA написа: Ех @CCord много добре знам колко филтъра има автомата. Давайте кажете каде се намира този вътрешен филтър в автомата,филтър ли е цедка ли е. Тези твои две изказвания се отричат взаимно, и като гледам, първото от тях е невярно. И сега за да ти стане съвсем ясно гледкай внимателно, понеже клипа е цял двучасов филм отиди на 1 час, 13 минути и 25 секунди. Ако не вдяваш английски извикай някой да ти превежда какво казва човека, а пък и всичко което казва се изписва в текст, и аз не съм на "ти" с английския но това го схващам. Има и други клипове, но този ми попадна на бързо търсене. Ай със здраве! - кой разбрал, разбрал. Редактирано 23 Март от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1572 #8 Отговорено 23 Март (Редактирано) Незнам коя моя информация е невярна клипа упоменават кутия Accord V6 автомат. Ето това дават в клипа след разглобаване и ремонт на кутията. Нали това е целта да дадем инфо кое къде точно,и снимки. Редактирано 23 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2932 #9 Отговорено 23 Март Не знам защо спорите и си разменяте клипчета, а не отворите схемите на кутията. В раздел: "Shift fork (4at) for 2006 Honda CR-V, 4AT transmission" и съответно в раздел "Shift fork (5at) for 2006 Honda CR-V, 5AT transmission", въпросният детайл е посочен като "цедка" (STRAINER ASSY., ATF) с номер: 25420-PRP-003. Цедката е еднаква и за 4АТ, и за 5АТ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dbanev 0 #10 Отговорено 23 Март При поръчване на масло и филтър ми казаха, че има и друг филтър. От темите във форума зная, че ми трябва външния филтър. Не знаех този къде се намира и кога се сменя, затова попитах. Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1572 #11 Отговорено 23 Март (Редактирано) Ето я точната информация за двигател 2ген Хонда CRV K20A4 Филтъра външния автомат . се намира между двигателя и радиатора долу. Трудно е да накараш дори приятел да направи хубави снимки. Редактирано 23 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 283 #12 Отговорено понеделник в 14:04 (Редактирано) На 23.03.2025 г. at 12:49, dandilov написа: въпросният детайл е посочен като "цедка" (STRAINER ASSY., ATF) Съгласен съм единствено с това че въпросния детайл е наречен цедка в каталога посочен от теб. Например, аз приемам за цедка това което е в маслоприемника на двигателя, но след нея има филтър, нали. Докато в скоростната кутия след т.н. цедка няма филтър, и маслото директно след нея отива в помпата, клапанно тяло, хидро-трансформатор, фрикционни пакети, радиатор, и ЧААААК тогава във външния и уж единствен филтър, а след него....просто се излива в картера на кутията и чака пак да бъде засмукано през "цедката". Само ще отбележа че въпросния детайл съм го държал в ръката си измит перфектно (не съм имал допир до нов такъв) и погледнато през отвора на маслоприемника се вижда че едрината на въпросната "цедка" е далеч от разбирането ( това е субективно) за... просто цедка. Цедката там е много фина и за мен (пък и не само) е по-скоро филтър, вярно по-груб от хартиения, но все пак филтър. Този източник който ти си посочил е единствения където го наричат цедка. Разглобявал съм и външния филтър, любимия на "CARPERA", има нагънат хартиен елемент с разгъната площ 160 кв/см, 4,2х38см, и най-важното е, че има клапан за повишено налягане, което автоматически говори за това че при насищане възможностите на филтърната хартия започва директна проходимост, т.е няма никакъв филтър вече. И сега ако приемем че сме останали без външен филтър и в същото време в маслоприемника имаме просто цедка, кое би спасило кутията от тотално задръстване на клапанното тяло и плунжерите му? както и повишено износване на всичко плъзгащо и търкалящо се вътре? Така че аз, а видимо и други хора виждали този чарк с очите си не биха го приели за цедка. Редактирано понеделник в 14:06 от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2932 #13 Отговорено понеделник в 17:08 Off Topic @CCord Съгласен съм с всичко, което си написал, но във всички сайтове за ОЕМ части на Хонда го водят "Strainer". И в европейските и в американските. Но това няма значение. Та нали цедката си е вид филтър. Няма значение цедка ли ще му каже някой, или филтър. А и dbanev питаше къде се намира и дали се сменя при смяната на маслото. Така, че отговорът му е даден и това е важното в случая. Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове